Fox spod bot

A márka neve egyet jelent már a minőséggel. A horgászat minden terén igyekszik a minőség legjavát nyújtani. Termékei mind igazi angolos minőséget és kinézetett mutatnak. Botjai minden téren a csúcskategóriában mozognak és ezen nem is tervez változtatni.

Belépő szintű spod botja a Fox Eos Spod&Marker. Kialakításában minden téren megegyezik és beleillik az Eos sorozatba. Könnyű karbonból készült és 5lb tesztgörbét kapott. Csúcsminőségű 18mm-es orsótartó kapott, amellyel biztosítja az orsó mozdulatlanságát. Visszafogott matt fekete külső és páratlan ár-érték arányt képvisel.
Következő lépcső a Fox Warrior S. Két típus van forgalomban egy 3lb marker típusú bot és egy 5,5lb igazi spombos bot. DPS stílusú orsótartó, és Fox Slik gyűrűk jellemzik az egész botot. Bandázzsal jelölt 15cm és 30cm távolságban az orsó görgőjétől, a könnyű vízmélység-meghatározáshoz. Mindkét bot 2részből áll.
A sorban a következő a Fox Horizon X3. Az új Horizon X3 botok hihetetlen ár-értéket kínálnak és tökéletesek azon horgászok számára, akik kisebb költségkeretből gazdálkodnak, mégis Fox minőségre vágynak. Az 5.5lb-s Spod/Marker bot szintén elérhető 3,6m és 3,9m-es hosszban 50 mm keverő gyűrűvel rendelkezik. 18 mm-es DPS orsótartó és visszafogott dizájn jellemzi. Következő a Fox Torque. Merev, mégis érzékeny spicc, amellyel könnyen érezhetőek a mederváltozások. Kinézetében illeszkedik a Torque botokhoz 4.5lb-s teszt görbe, amely kellő tartalékkal rendelkezik, hogy a markerúszót eldobhassuk a szerelékünkig.

Az egyik legkedveltebb a Fox Horizon X4 Spod&Marker. Az új Horizon X4 botok csúcsminőségű, több irányból szőtt botteste a teljes hosszban történt 2K borításnak köszönhetően,  könnyű, és gyors akciójú botot kapunk. A Spod/Marker botok szintén elérhetők 3,6m és 3,9m-es hosszban 50 mm átmérőjű keverő gyűrűvel.
A következő széria kifejezetten a spombok pontos célba juttatására jöttek létre. A Fox Spomb LR Rod egy igazi erős spombos bot. Ultra magas sűrűségű karbon anyag a rétegek közt gyantával és többirányú nano-szál biztosít megfelelő keménységet. 50mm keverőgyűrűvel mind a három modellnél és Fuji 18mm-es DPS orsótartó jellemzi az összes szériát. Három modell érhető el 3m közepes távra, 3,6m hosszú távra és 3,9m az igazán hosszú távra.

Mutass többet
Találatok száma: 20
Lista szűrése