Shimano Spicc bot

A Shimano a világ egyik legnagyobb horgászcikk-gyártó vállalatává nőtte ki magát. Hatalmas elismertségre tett szert újításaival, termékeinek műszaki jellemzőivel, minőségével. A Shimano az a cég, aki elismeri, hogy drágábbak a termékeik, mert meggyőződésük, hogy ár/érték arányban a vevő náluk a legjobbat kapja. Nem csak a termékkatalógusban, hanem a Halcatraz Horgászcentrum polcain és raktárában is találunk alsó és közép árkategóriás Shimano termékeket.

Gyermekkorunk kedvenc horgászmódszere, a spiccbotozás 15 évvel ezelőtt még a legnépszerűbb halfogási stratégiának számított. Az idő azonban megváltoztatta ezt az állapotot. Jelenleg ott tartunk, hogy a feederes horgászat köré fonódott kultusz árnyékában, sok elfeledett és háttérbe szorított halűzési metódus mellett vegetálnak ezek a jobb sorsra érdemes, direkt úszós módszert biztosító halfogó alkalmatosságok. Remélem azért sokan vannak még azok, akik szeretik ezt a műfajt alkalmazni.

A Shimano spicc botok, mint amilyennek lennie kell, nagyon könnyűek. Hiszen kézben tartva kell horgásznunk szinte végig. Egy egész napos horgászat után le is szakadna az ember keze, ha nem lenne könnyű.
A HYPERLOOP botcsalád teljesen új teret nyújt a kezdőknek. Eddig rövid, nehéz botokat volt kénytelen kezelni behatárolt anyagi lehetőségeinek megfelelően. A HYPERLOOP egy kiváló ár - érték arányban lévő bot. Remek választás arra, hogy a kezdő horgász elsajátítsa az úszós horgászat tudományát.

A Shimano Vengeance AX spiccbot az egyik legnépszerűbb nálunk. Klasszikus megjelenésű, és rendkívül esztétikus minőségi spicc bot, modern szerkezeti megoldásokkal. Erő, rugalmasság és megbízhatóság jellemzi. Elfogadható ár-érték arány jellemzi. Ezt követi a Technium majd a Speedmaster.
A Shimano SPEEDMASTER spiccbot az első olyan teleszkópos spiccbot volt, melynél bioszálakat kevertek a jó minőségű és erős karbonanyaghoz. Ez a típus 2-es klasszikus akcióval rendelkezik, tűspicces kivitel. Rendkívül könnyű, kitűnő kiegyensúlyozású botteste ideálisan használható, akár nagyobb testű halakhoz is. Kezdő, haladó vagy versenyhorgászról legyen szó, biztosan megtalálod számodra azt a spicc botot, amire épp szükséged lehet.

Gyártó/Forgalmazó: Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 11
Lista szűrése