Shimano rakós bot

Ha valaki kiejti a Shimano nevet, sem fog értetlenkedve körülnézni. A márka neve a horgászatban egybeforrt a minőséggel. Minden téren a legmagasabb minőséget nyújtják. A világ minden terén sikert sikerre halmoz. Nem tart túl széles palettát, bízik a már bizonyított termékeiben és némi csiszolgatással biztosítja a vásárlót a minőségről. Minden téren tudásuk legjavát nyújtják, és ennek köszönhetően kerülnek forgalomba legmarkánsabb rakós botjai. El sem tudnánk képzelni online horgászboltunkat a Shimano rakás botok nélkül.

Kezdeném a Shimano Beast Master Margin Pole 850-el. 8,50 méteres hosszával kifejezetten a partközeli horgászatokhoz tervezték és alkották meg ezt a remek botot. A nagyobb darabosabb, illetve nagy mennyiségű hal megfogása sem jelent számára akadályt. Pontosan emiatt a tulajdonsága miatt a vastagabb gumik befogadására is alkalmas, így a Beast Master Margin esetében egy igazán sokoldalú rakós botról beszélhetünk. A bottest Xt60 és bioszálak keverékéből készült, melynek köszönhetően rendkívül ellenálló, de mégis pehely könnyű. Súlya még az 500g-ot sem haladja meg. Szállítási hossza mindössze 162cm. Tagjainak a száma 6+2.

Ha minőség és megfizethetőség, akkor nem maradhat ki a sorból a Shimano Technium 13000. Maga a Technium egy 13 méteres rakós bot, amely sok éves próba horgászatnak az eredménye. A fejlesztők tudásuk legjavát nyújtották a bot fejlesztése során. A bot végleges alakját és görbéjét a tapasztalatok ihlették. Ez a tény önmagában meg is magyarázza, hogy a versenyhorgászok körében miért olyan népszerű már az első széria óta ez a botcsalád. Kellően erős és merev, így a nagyobb pontyok szákba terelése sem jelent neki akadályt. A pack tartalma: 1db Power kit, 1 db Cupping kit és 1db Mini toldó. Szállítási hossza pontosan 185cm. Maximális gumivastagság a 20-as. Megerősített illesztésekkel és ultrahangos csiszolással van ellátva a bot a biztos fárasztások érdekében. A bot teljes hossza 13 méter a mini toldóval, ami összesen 1105g-ot eredményez, ami zseniális egy ekkora botnál.

Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése