590,00 Ft felett Stég Product termékhez fűzőtű jár!
Még 590,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Daiwa Pergető Bot

A világ legnépszerűbb horgászmódszere a pergetés. Ezzel a kijelentéssel gondolom senkit sem leptem meg. Európában, sőt hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a horgászmódszer. A Daiwa, mint a világ egyik legnagyobb horgászcikk gyártó és forgalmazó cége, számos megoldást kínál a pergető horgászoknak. Legyen kezdő pergető horgász, vagy már haladó, biztosan megtalálja a webáruházunk kínálatában a neki való Daiwa pergető botot. Természetesen nem feledkeztünk meg a profikról sem. A Daiwa csúcskategóriás pergető botjai is készletünkön vannak, és a rendelést követő munkanapon már horgászhattok is vele.

De nézzük sorba a pergető botokat:

A Daiwa Crossfire pergető botja a belépő kategória a kínálatukban. Egy modern kialakítású pergető bot, mely kifejezetten a kezdő horgászoknak készült. Rendkívül strapabíró blankja könnyen korrigálja a horgász hibáit, így hosszú évekig használható társa lesz a horgászatokban.

A Daiwa Ninja pergető bot minden generációja a klasszikus pergetőbot jellemzőit hordozza. A hagyományos nyéltagra épített pergető bot botteste és gyűrűzete is a klasszikus pergető botok családjába sorolható. Biztosan nem okoz csalódást azoknak a horgászoknak, akik ezt a típust kedvelik. 

A Daiwa Silver Creek botsorozat régi és új tagjai is a modern light pergető botok közé tartoznak. A feszes bottest, az osztott nyélkialakítás, a gyűrűzés, mind hozzájárult ahhoz, hogy az egyik legkedveltebb ultra light pergető botunkká váljon. 

A Daiwa Exceller pergető bot család az egyik legnépszerűbb klasszikus botcsaládunk. Nagy népszerűségnek örvend a light, a klasszikus pergető, de még a nehéz pergető módszert kedvelők körében.

A Daiwa Ballistic és a Ballistic-X botok véleményem szerint már a profi pergető horgászok igényeinek is megfelel. Természetesen ebben a családban már megtalálható az ultralight és a light pergető botok széles választéka. De a hagyományos dobósúly tartományban is széles kínállattal büszkélkedhet a Ballistic márkanév. Egyre többen keresik a baitcast botokat is. Daiwa Ballistic baitcast botja a könnyőpergetők szerelmeseinek készülnek.

A Daiwa TD azaz a Daiwa Team Daiwa pergető botjai a speciális igények kielégítésére készültek. A TD Trout, a TD Mode, a TD catfish, a TD Light sorozat igényes tervezése és gyártása minden horgászszívet megdobogtat.

A Daiwa Powemesh baitcast pergető botjai a multis horgászat kedvelőinek lehet ismerős. Mint a neve is mutatja, a tervezésénél az erő volt a legfontosabb. Dobósúlyát meghazudtoló fogások fűződnek a nevéhez. Az egyik legmegbízhatóbb baitcast pergető botunk.

A Daiwa Prorex botcsalád, azért jött létre, hogy a horgászoknak, akik nem ismerték a Daiwa termékeket, ne okozzanak fejfájást a botok választásánál. A legjobb ár-érték arányt képviselik. Típusai, Prorex S, Prorex X, Prorex XR és a Prorex AGS. Bármelyik árkategóriát választjuk is, biztosak lehetünk abban, hogy egy rendkívül jó ár-érték arányú botot vásároltunk. 

A Daiwa Tatula pergető botcsalád 2019-es év végén került be a Daiwa európai kínálatába. Addig az amerikai piacon találkozhattunk csak a botokkal. Nekem a személyes kedvencem. Jellemzői, a feszes bottest, a tökéletes gyűrűzés, a letisztult modern dizájn. Természetesen baitcast változatban is megtalálhatod a webshopunkban.

A Daiwa Luvias pergető botja már a profi kategória ajtaján kopogtat. A japán dizájn, a tökéletes tervezés és gyártás az egyik legjobb pergető bottá tette a Luviast. 

És elérkeztünk a profi kategóriába. Természetesen nem csak profiknak. Bárkinek, akik a legjobbat keresik, akik a legjobbal szeretnének horgászni. Ezek a Daiwa Tournament AGS, a Daiwa Steez AGS, a Daiwa Morethan Branzino AGS botja. Ha nem is vásárlási szándékkal, de a boltunk felé jártok, érdemes kézbe venni ezeket a pergető botokat, mely sajnos csak kevés embernek adatot meg, hogy minden nap ezt illetve ezeket használja.

Természetesen korán sem teljes a felsorolásunk, hisz rengeteg speciális botot is találtok még a Daiwától a kínálatunkban. Ilyen a Daiwa Gekkabijin, a Daiwa Specialist Light sorozat. Érdemes böngészni a Halcatraz webáruházát, biztos vagyok abban, hogy a Daiwa kínálatából is bárki megtalálja a neki megfelelő pergető botot.

Mutass többet
Találatok száma: 1