Szűrők
Bruttó ár
8989Ft Ft367492
Akciós / Új
(40)
(3)
Gyártó
(359)
Hossz (m)
(2)
(1)
(1)
(4)
(21)
(2)
(1)
(2)
(20)
(1)
(11)
(1)
(13)
(1)
(1)
(64)
(1)
(1)
(9)
(11)
(1)
(13)
(1)
(2)
(3)
(104)
(1)
(2)
(3)
(2)
(1)
(1)
(46)
(6)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(11)
(1)
(290)
Raktáron
(98)
(261)
Tagok száma
2 3
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Daiwa Pergető Bot

A világ legnépszerűbb horgászmódszere a pergetés. Ezzel a kijelentéssel gondolom senkit sem leptem meg. Európában, sőt hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a horgászmódszer. A Daiwa, mint a világ egyik legnagyobb horgászcikk gyártó és forgalmazó cége, számos megoldást kínál a pergető horgászoknak. Legyen kezdő pergető horgász, vagy már haladó, biztosan megtalálja a webáruházunk kínálatában a neki való Daiwa pergető botot. Természetesen nem feledkeztünk meg a profikról sem. A Daiwa csúcskategóriás pergető botjai is készletünkön vannak, és a rendelést követő munkanapon már horgászhattok is vele.

De nézzük sorba a pergető botokat:

A Daiwa Crossfire pergető botja a belépő kategória a kínálatukban. Egy modern kialakítású pergető bot, mely kifejezetten a kezdő horgászoknak készült. Rendkívül strapabíró blankja könnyen korrigálja a horgász hibáit, így hosszú évekig használható társa lesz a horgászatokban.

A Daiwa Ninja pergető bot minden generációja a klasszikus pergetőbot jellemzőit hordozza. A hagyományos nyéltagra épített pergető bot botteste és gyűrűzete is a klasszikus pergető botok családjába sorolható. Biztosan nem okoz csalódást azoknak a horgászoknak, akik ezt a típust kedvelik. 

A Daiwa Silver Creek botsorozat régi és új tagjai is a modern light pergető botok közé tartoznak. A feszes bottest, az osztott nyélkialakítás, a gyűrűzés, mind hozzájárult ahhoz, hogy az egyik legkedveltebb ultra light pergető botunkká váljon. 

A Daiwa Exceller pergető bot család az egyik legnépszerűbb klasszikus botcsaládunk. Nagy népszerűségnek örvend a light, a klasszikus pergető, de még a nehéz pergető módszert kedvelők körében.

A Daiwa Ballistic és a Ballistic-X botok véleményem szerint már a profi pergető horgászok igényeinek is megfelel. Természetesen ebben a családban már megtalálható az ultralight és a light pergető botok széles választéka. De a hagyományos dobósúly tartományban is széles kínállattal büszkélkedhet a Ballistic márkanév. Egyre többen keresik a baitcast botokat is. Daiwa Ballistic baitcast botja a könnyőpergetők szerelmeseinek készülnek.

A Daiwa TD azaz a Daiwa Team Daiwa pergető botjai a speciális igények kielégítésére készültek. A TD Trout, a TD Mode, a TD catfish, a TD Light sorozat igényes tervezése és gyártása minden horgászszívet megdobogtat.

A Daiwa Powemesh baitcast pergető botjai a multis horgászat kedvelőinek lehet ismerős. Mint a neve is mutatja, a tervezésénél az erő volt a legfontosabb. Dobósúlyát meghazudtoló fogások fűződnek a nevéhez. Az egyik legmegbízhatóbb baitcast pergető botunk.

A Daiwa Prorex botcsalád, azért jött létre, hogy a horgászoknak, akik nem ismerték a Daiwa termékeket, ne okozzanak fejfájást a botok választásánál. A legjobb ár-érték arányt képviselik. Típusai, Prorex S, Prorex X, Prorex XR és a Prorex AGS. Bármelyik árkategóriát választjuk is, biztosak lehetünk abban, hogy egy rendkívül jó ár-érték arányú botot vásároltunk. 

A Daiwa Tatula pergető botcsalád 2019-es év végén került be a Daiwa európai kínálatába. Addig az amerikai piacon találkozhattunk csak a botokkal. Nekem a személyes kedvencem. Jellemzői, a feszes bottest, a tökéletes gyűrűzés, a letisztult modern dizájn. Természetesen baitcast változatban is megtalálhatod a webshopunkban.

A Daiwa Luvias pergető botja már a profi kategória ajtaján kopogtat. A japán dizájn, a tökéletes tervezés és gyártás az egyik legjobb pergető bottá tette a Luviast. 

És elérkeztünk a profi kategóriába. Természetesen nem csak profiknak. Bárkinek, akik a legjobbat keresik, akik a legjobbal szeretnének horgászni. Ezek a Daiwa Tournament AGS, a Daiwa Steez AGS, a Daiwa Morethan Branzino AGS botja. Ha nem is vásárlási szándékkal, de a boltunk felé jártok, érdemes kézbe venni ezeket a pergető botokat, mely sajnos csak kevés embernek adatot meg, hogy minden nap ezt illetve ezeket használja.

Természetesen korán sem teljes a felsorolásunk, hisz rengeteg speciális botot is találtok még a Daiwától a kínálatunkban. Ilyen a Daiwa Gekkabijin, a Daiwa Specialist Light sorozat. Érdemes böngészni a Halcatraz webáruházát, biztos vagyok abban, hogy a Daiwa kínálatából is bárki megtalálja a neki megfelelő pergető botot.

Gyártó/Forgalmazó: Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 359
Lista szűrése