Tubertini match bot

A nagy múlttal rendelkező olasz Tubertini cég termékei megtalálható a Halcatraz horgászcentrumban és webáruházban. Termékeiben jelen van a hatalmas szakmai tudás és elhivatottság, amely a teljes céget jellemzi. Termékei természetesen a match horgászok szerelmesei igényeit is kielégíti. Nem csak aprócikkeivel, egyéb horgászcuccaival, hanem páratlan match botjaival.

A Tubertini match botok kellő könnyedséggel rendelkeznek. Egy egész napos izzasztó nap után se szakad le az ember keze. Sőt örömmel tartja kézbe a horgászat utolsó perceiben is. Egyik legnépszerűbb botcsaládja a Geodys match bot.

Geodys match bot széria a Tubertinitől.

A legmodernebb technológiák felhasználásával készült, rendkívül könnyű és érzékeny botok. Parafa nyéllel és SIC gyűrűkkel szerelték. Ideális azoknak a horgászoknak, akik most ismerkednek a match módszeres horgászattal. Ez a botcsalád két méretben található. 3,6 méteres és 3,9 méteres kivitelben. Ez kellő hossz ahhoz, hogy a hosszabb zászlókat is kényelmesen el tudjuk vele dobni. A Tubertini match botokkal pontosan lehet dobni. Persze némi gyakorlás kell hozzá. Nem elegendő egy jó bot a jó dobáshoz. Match botos horgászatnál az egyik lényeges szempont, hogy mennyire tudjuk messzire repíteni velük a wagglert, milyen távoli lehet az a pont, amelyet meg tudunk horgászni ezekkel a felszerelésekkel.  40 méteres távolságot kényelmesen meglehet vele horgászni. Az apróbb halak fárasztása is élmény vele. Érezni lehet vele a halak minden mozzanatát. Bár a mai világban mindenki nagy halat akar vagy szeretne fogni. Ez a bot arra a célra is tökéletes választás lehet. Nem fog ki rajta egy kapitálisabb hal fárasztása sem. Úgy gondoljuk, hogy a Tubertini bot egy jó orsóval és zsinórral együtt hatalmas élményekkel szolgálhat a match botos horgászok kedvelőinek.
Tehát a Tubertini cég nem csak a feeder horgászoknak kedvez, ami manapság a legnagyobb figyelmet kapja. Hanem az úszós horgászoknak is kedvez. Mindent megtalálsz nálunk, ami szükséges lehet egy match horgászathoz. Legyen szó bármilyen horgászcuccról, horgásztermékről. Vagyis úgy is találunk olyat, ami megfelelő lehet számodra.

Mutass többet
Találatok száma: 2
Lista szűrése