Szűrők
Bruttó ár
19989Ft Ft66992
Gyártó
(12)
Hossz (m)
(1)
(1)
(6)
(2)
(2)
Súly
168 243
Tagok száma
2 3
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Shimano Match bot

A Shimano az egyik legpatinásabb márkanév a horgászpiacon. Szinte minden horgászati módszerhez kínál horgászfelszerelést. Természetesen az úszós horgászatot kedvelők is számos match bot közül választhatnak. A Shimano match botokról, ha általánosságban szeretnék beszélni, a legfontosabb  tulajdonság, ami eszembe jut, az a feszes bottest. Valaki vagy imádja a Shimano match botokat, vagy képtelen megbarátkozni velük. Mindenképpen azoknak ajánljuk, akik szeretik a feszes, gyors bottesteket.

A Shimano szinte minden árkategóriában kínál match botot a vásárlóinak:

A Shimano Alivio match botja a beszálló kategóriája. Számos bottípusnál bizonyított már ez a márkanév. Így bizalommal lehetünk a matchbot sorozata iránt is. Tökéletesen alkalmas a mindennapos horgászatokra.

A Shimano Catana mach botja a legnépszerűbb úszós botja. Kifejezetten alkalmas élménytavi pontyozásra, de egy jó keszegezés is megoldható vele.

A Shimano Aernos match botjaiban már megjelenek azok a finomságok, amelyek a versenybotok ismérvei. A vékony, de gyors bottest. Egy pörgős horgászaton sem fárad el a kezünk, hisz ez az Aernos match bot szinte pihekönnyű.

A Shimano Beast Master float botjai a legnagyobb halak horgászatára lettek fejlesztve. A végtelen erő, ami ezt az elnyűhetetlen botot számos nagyhalas horgász kedvencévé tett.

A Shimano Super Ultegra már egy valódi versenybot. Tökéletesen megvédi még a legvéknyabb horogelőkéket is, de a testesebb halak fárasztásában is jeleskedik. Az extra könnyű, vékony és gyors blank az egyik legjobb ár-érték arányú verseny bottá tette a Shimano Super Ultegra match botját.

Meg kell említenünk még egy speciális úszós botját a Shimanonak. Ez a Shimano Speed Master Commercial Float botja, mely egy kifejezetten rövid 3 méter körüli úszós botja. Ezek a magas minőségű botok kifejezetten az élmény tavi úszózásra lettek fejlesztve. A fárasztás hihetetlen élmény ezekkel a speciális botokkal.

A Shimano választékában bárki megtalálja a neki megfelelő match botot. A világ egyik legnagyobb horgászcikk gyártójának nem is lehet más célja, minthogy a lehető legmagasabb szinten igyekezzen kiszolgálni a felmerülő igényeket.

Mutass többet
Találatok száma: 12
Lista szűrése