9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Daiwa Match

A match botos technika térhódítása megkérdőjelezhetetlen. A technika szépsége mellet meg kell jegyezni a nehézségét. Mikor és hol tartózkodik a hal a vízoszlop melyik szegmensében. Ha azt megtaláltuk, még az után is nagy hozzáértés kell, hogy az etetőanyagunk a megfelelő helyen bontson. A Daiwa palettájáról sem hiányozhatnak az igazi angolos match botok, melyek a legnagyobb hozzáértéssel készülnek, méghozzá a megfizethető kategóriában. Hatalmas élményt nyújtanak még a laikus emberek számára is. Sok éves tapasztalat alapján készültek el az újabb szériák, a mindig jobb match horgászbotok.

Belépő szintű horgászbotja web shopunkban a Daiwa D-Carp Match. A D-Carp széria az egész palettán méltán híres. Bizonyított már több szegmensben is. Itt is a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező match bot. Kiváló intenzíven telepített tavakra. Nem ismer ellenfelet a keszegben, kárászban, de még a testesebb pontyok sem bizonyulnak nagy falatnak. 3,9 méteres hosszban került forgalomba és súlya még a 200g-ot sem éri el.

Következő lépcső a Daiwa Harrier Match, amely rendkívül könnyű és jól kiegyensúlyozott bot. Abszolút megfizethető és mégis csúcstechnológiát kapunk a pénzünkért. 3,9 méteres hosszban van jelen online horgászboltunkban melynek a szállítási hossza 134cm.
Hasonló bot a Daiwa Ninja Match. Maga a bot 3,9méter hosszú és 13 gyűrűt hordoz magán amely titánim-oxidból készült. Kézbevételkor egy igazi angolos botot tarthatunk a kezünkben.
A Daiwa Aqualite Power Match 2 méretben van jelen web shopunkban. 3,9 és 4,2 méteres hosszban található meg. Kézbevételkor súlya, minőségi komponensei és karcsú blankja mind összhangban vannak és egy zseniális botot alkotnak. Roppantul egyensúlyban van a bot, amelynek köszönhetően a szerelékünket akár nagyobb távolságokra is bejuttathatjuk. A wagleres technikához tökéletes párost nyújt.

Végső lépcső jelenleg a Daiwa Aqualite Sensor Match. Az exkluzív, eredeti csúsztatható DAIWA orsótartó segítségével a Sensor Float és Power Float modelleken a lehető legjobban egyensúlyba hozhatja az orsójával felszerelt botot.  A tiszta karbon spicc minden kirohanást lekövet, tökéletesen csillapítja azok erejét. Ideális botok compózni, keszegezni, sügérezni, pontyokra úszózni. 3,9méteres hosszban a legjobb párost nyújt a horgásszal.

Mutass többet
Találatok száma: 6