VILÁGÍTÓPATRON


A horgászat egy népszerű szabadidős tevékenység, amihez számos eszköz és technika használata tartozik. Ezen eszközök közül egyik fontos szerepet kapnak a világítópatronok, amiket gyakran használnak éjszakai horgászat során. Ezeknek a patronoknak a célja a láthatóság növelése, segítve a horgászt a sötétben való tájékozódásban kapás esetén.

A világítópatronok különböző színű és méretű típusok érhetőek el. Ez a változatosság lehetővé teszi, hogy a horgász az adott helyzethez és céljához legmegfelelőbb megoldást válassza.

Ezek a patronok egy horgászatra szól, nem szabad újra tölteni! A patronok a gyártótól függően több órától egész éjszakáig is eltarthatnak. A világítópatronoknál fontos szempont a kényelmes használat, így általában kicsi, könnyű és ergonomikus kialakításúak.

A világítópatronoknak számos felhasználási lehetősége van horgászat közben. Létezik belőlük feeder spiccre tehető, kapásjelzőbe helyezhető típus is. Az éjszaka során különösen jó támpontot adnak a világítópatronok a horgászbotok helyzetéről. Először is, segítenek a horgászoknak megtalálni a botokat, amit a sötétben nehéz lenne megtenni. Emellett segítik a botok, felszerelések és a horgászhelyzetek közötti tájékozódást.

A világítópatronok horgászati szempontból rendkívül fontosak lehetnek. Egyrészt növelik a biztonságot, hiszen könnyebben láthatóvá teszik a horgászt mások számára, így csökkentve a balesetek kockázatát. 

Fontos megjegyezni, hogy a világítópatronok használata szabályozva lehet, és ezeket az előírásokat mindig be kell tartani. Például bizonyos helyeken csak specifikus színek használhatók, mint például a piros vagy a zöld. Továbbá, a világítópatronokat nem szabad közvetlenül vízbe dobni, mivel ezek károsíthatják a környezetet és a halakat!

Végezetül, a világítópatronok sokoldalúak és könnyen használhatóak, és ezeket a horgászok világszerte alkalmazzák. A megfelelő világítópatron kiválasztása és használata jelentősen javíthatja a horgászatélményt, biztonságot és sikerességet. A Halcatraz horgász webáruházban biztosan találhatsz megfelelő darabot. Érdemes tehát tájékozódni a piacon elérhető lehetőségekről, hogy az adott igényekhez és körülményekhez legmegfelelőbb világítópatront választhassuk.

Gyártó/Forgalmazó:
Carp Zoom - Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.
Cormoran - Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25
Halcatraz - Halcatraz Kft, 4400 Nyíregyháza, Bujtos utca 46.
Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14
Energofish - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Az üvegcsét elpattintva két anyag keveredik és a lejátszódó kémiai folyamat eredményeként a patron fényt bocsát ki. Így az éjszakai horgászat nélkülözhetetlen kelléke.
Tisztítása: -
Világítópatron anyaga: folyadék és por alapu reagens
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
Tárolása: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen!
Mutass többet
Találatok száma: 15
Lista szűrése