Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft8991
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(1)
(2)
(1)
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
(1)
Raktáron
(7)
(4)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Sebkezelés

A manapság egyre általánosabbá váló „fogd meg és engedd vissza” elvnek köszönhetően vizeink egyre egészségesebb halállománnyal rendelkeznek. Különösen igaz ez a magánkézben lévő halastavak egyedeire. Számtalan olyan horgásztó található hazánkban, amely 20+, 25+ vagy akár 30 kg körüli egyedekkel is büszkélkedhet. Ezek a matuzsálemek igen nagy eszmei és anyagi értékkel bírnak. A legtöbb halastó szabályzata előírja, hogy ezekkel a halakkal a kifogásuk után milyen módon bánhatunk. A felszerelésünk alapvető és kötelező elemei a különböző halkímélő eszközök. Ma már mindenki számára teljesen természetes, hogy a botok, csalik mellett a matracokat, bölcsőket is magával vigye és alkalmazza.

Az általunk elkerülhetetlenül okozott sérülések, sebesülések ellátása is alapvető mozzanat. A horgok által okozott sebek lekezelése rendkívül fontos, hiszen így a természetes gyógyulás folyamatát meggyorsíthatjuk. A halastavak egyedire jellemző, hogy igen gyakran akadnak horogra, így a fárasztás küzdelmeinek jeleit nagyobb eséllyel szerzik be. A szájszélek sérülései akadályozhatják a táplálkozást, így elengedhetetlen, hogy ezek a sebek mihamarabb begyógyuljanak. A hiányos, sérült pikkelytakaró pedig megbonthatja a halak természetes védelmi vonalát, kaput nyitva a különböző kórokozók számára. A halak megbetegedésének leggyakoribb oka ez.

A sebkezelésre ma már számtalan lehetőség kínálkozik a felelősségteljesen gondolkozó horgászok számára. A régóta piacon lévő Dr. Blue a legismertebb itthoni sebkezelő szer a Haldorádó kínálatából.

A Prologic sebfertőtlenítője nem más, mint a Steri-7 Fish Care, amely a Prologic és a Steri-7 közös munkájának eredményeként született. A Steri-7 a fertőtlenítés módszereiben világszerte ismert gyártó, melynek neve garancia a hatékonyságra és védelmét immár a halak is élvezhetik. A Carp Zoom közkedvelt, szórófejes sebfertőtlenítője a Fish Aid, amely itthon talán a legelterjedtebb változat. Természetesen saját márkával is büszkélkedhetünk, így már a Halcatraz Sebfertőtlenítő is elérhető a kínálatunkban!

A Korda Carp Care Kit együtt kínál horogütötte sebek és egyéb, külső nyílt sérülések ellátására alkalmas szereket egy praktikus cipzáras tasakban. Az ebben található Korda Propolis sebkezelő külön is megvásárolható, melyet a propolisztartalmának köszönhetően az egyik leghatékonyabb ilyen célú szerként emlegetnek. érdemes még megemlíteni a RidgeMonkey Pro Care sebfertőtlenítőjét, amely ugyancsak tartalmaz propoliszt, így a Korda mellett ez is megfelelő azokon a tavakon, ahol megkövetelik ezek használatát.

A halak képtelenek ellátni magukat, így a közös élményekért cserébe tartozunk nekik annyival, hogy szákba terelésük után a lehető legkíméletesebb bánásmódot alkalmazzuk velük szemben! Ez mindannyiunk közös érdeke!

SEBKEZELÉS

Gyártó/Forgalmazó:
Benzár Mix - Energofish - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75
Carp Zoom - Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.
Halcatraz - Halcatraz Kft, 4400 Nyíregyháza, Bujtos utca 46.
Haldorádó - Haldorádó Team Kereskedelemi Kft., 6400 Kiskunhalas, Széchenyi István u.49.
Korda - Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148
Prologic -  Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14
RidgeMonkey - Energofish - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. A kifogott halak horog ütötte sebeinke fertőtlenítésére vagy más sebek kezelésére szolgál.
Tisztítása: -
Mérlegelő anyaga: efrtőtlenítő vízálló olyadék.
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
Tárolása: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen!
Mutass többet
Találatok száma: 11
Lista szűrése