Szűrők
Bruttó ár
789Ft Ft3991
Akciós / Új
(7)
(1)
Gyártó
(1)
(3)
(1)
(2)
(6)
(6)
(26)
(2)
(2)
(7)
(1)
(5)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
(7)
Raktáron
(37)
(25)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Speciális etetőkosarak

Te milyen típusú etetőkosarakat használsz a horgászathoz?

Egy horgász szerelékes táskájában több féle etetőkosár található. Beszélhetünk a hagyományos bordás kosárról, method kosárról vagy egyszerű feeder kosárról. A horgászat gyors és töretlen fejlődésének köszönhető, hogy az etetőkosár fajták is gyakorta újulnak meg. Forgalomba kerülnek furcsábbnál furcsább speciális etetőkosarak, amik első ránézésre bonyolultnak tűnhetnek.

Véleményünk szerint nem azok, csak jobban meg kell vizsgálni ezeket a speciális etetőkosarakat. Ezek az eszközök speciálisan egy adott horgászmódszerhez készülnek és könnyítik meg a horgász dolgát.

Milyen etetőkosarak tartoznak a speciális fajták közé?

A maggot kosár, vagyis csonti kosár egyértelműen egy speciális etetőkosár fajta. Csontival történő horgászathoz lett kifejlesztve. A fehér halakhoz vagy kora tavaszi-késő őszi pontyozáshoz kiváló választás lehet. Érdemes hosszú előkés módszerrel kombinálni, hogy tökéletesen működjön.

A Haldorádó által forgalmazott Deep Fix és Inline fantázianevű speciális etetőkosár a folyóvízi horgászat nagyágyúja. Csúszó és fix kivitelben is elérhető a Halcatraz webáruház kínálatában a  horgászok számára. Speciális kialakítása miatt a meder fenéken marad és tökéletes etetőanyag felkínálást tesz lehetővé.

A busa horgászata napjaink egyik legnépszerűbb horgászmódszerévé vált. Nevezhetjük külön horgászmódszernek, hiszen teljesen más eszközöket igényel a megszokottakhoz képest. Kiváló sporthal a busa, de a megfogásához speciális etetőkosárra van szükségünk. Planktonokkal táplálkozik, ezért felhősíteni kell a vízben az etetéssel. Jól felhősítő etetőanyagot kell bekeverni, amit a busázó etetőkosárba kell helyezni. A kínálatunkban elérhető több vízközti speciális busázó kosár is a cél elérése érdekében.

Végül, de nem utolsó sorban a Cralusso Pop-Up speciális etetőkosarát szeretnénk bemutatni. Elérhető fix és állítható kivitelben a horgász webáruházban. A működési elve megegyezik bármely etetőkosáréval. Viszont a meghorgászni kívánt vízréteg különbözik. Itt nem a meder alján kerül bevetésre, hanem vízközt. Mint egy oszlop a víz alatt, irányt mutat a csalink irányába. Kifejezetten a felmelegedő vízben érdemes használni, amikor aktívak a halak.

A speciális etetőkosarak kiváló szolgálatot tehetnek, ha egy kis különlegességre és újításra vágysz horgászat során. Reméljük megtalálod a horgászmódszeredhez legjobban illő speciális etetőkosarat.

Gyártó/Forgalmazó:

Carp Expert - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Carp Spirit -  Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Carp Zoom -  Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.

Cralusso - Králik és Tsa Kkt., 2600 Vác, Attila u.8

Fox - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Guru - Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148

Haldorádó - Haldorádó Team Kereskedelemi Kft., 6400 Kiskunhalas, Széchenyi István u.49.

Korda - Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148

Korum - Preston Innovations Europe, Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Matrix - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Preston Innovations - Preston Innovations Europe, Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Az etetőanyag horgászhelyre való bejuttatásának az eszköze.

Speciális Etetőkosarak anyaga: fém és műanyag

Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 

Mutass többet
Találatok száma: 62
Lista szűrése