Szűrők
Bruttó ár
3489Ft Ft386392
Akciós / Új
(20)
(6)
Gyártó
(5)
(6)
(13)
(1)
(123)
(7)
Legnépszerűbb termékeink
(17)
Raktáron
(61)
(95)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Horgász sátor

Ha a horgászat már többet jelent számunkra, mint alkalmanként néhány órányi vízparton töltött időt, akkor a felszerelésünket olyan eszközökkel is bővítenünk kell, melyek nem szorosan a halfogáshoz kötődnek. Emiatt elengedhetetlen kellék egy jó horgászsátor, amelyet minden hosszabb horgászatra magunkkal vihetünk. Ha rendszeresen járunk horgászni, érdemes megfontolni egy jó sátor beszerzését.

A vízparton eltöltött napok száma egyenesen arányos a kényelem iránt jelentkező igény szintjével, tehát minél több időt vagyunk kint a természetben, annál nagyobb jelentőséget kap, hogy milyen körülmények között töltjük azt. Szakadó esőben pedig még egy órányi peca is kellemetlen, de a folyamatos erős szél is hazaindulásra kényszeríthet bennünket. Így nem árt, ha felkészülünk. Egy-egy komolyabb horgásztúra akár heteket is igénybe vehet még akkor is, ha csak szórakozásból tervezzük meg; de ma már egy átlagos horgászverseny is többnapos elfoglaltságot jelent. Egyáltalán nem mindegy, hogy az ezeken részt vevő személyek vagy a versenycsapat tagjai hogyan érzik magukat, komfortérzetük milyen szinten van. A folyamatos munka, a versenydrukk, a rövid, pihentetőnek nem mondható, váltott alvás mind hatalmas megterhelést jelentenek, ami versenykörülmények között döntő is lehet.

Ezek a sátrak biztosítják az adott helyzetben elérhető legmagasabb kényelmet, ezzel támogatva a sikeres halfogást.

Mit várhatunk egy jó horgászsátortól? Ha az időjárási körülményektől függetlenül is szeretnénk minden idegszálunkkal a botjainkra koncentrálni, vásárláskor a következőkre érdemes figyelnünk:

  • megfelelően védjen a szél és az eső ellen
  • a felállítás és összeszerelés egyszerű legyen
  • megfelelő magassággal rendelkezzen
  • biztosított legyen a szellőzés

Ha a horgászat számunkra egyszemélyes műfaj, akkor tökéletes választás lehet Fox Eos 1 Személyes Bivvy sátra. Elegendő teret biztosít ahhoz, hogy minden felszerelésünk és mi magunk is védve legyünk az időjárástól, belsejébe pedig kényelmesen elfér a székünk, de akár egy horgászágy is.

Ha legtöbb esetben társsal megyünk pecázni, akkor a Fox R-Series 2 Személyes XL Khaki sátor lehet megfelelő számunkra. Két személlyel sem okoz bezártságérzetet, így olyanoknak ajánlott, akik a nagy teret kedvelik és a parton is szeretnének egy igen kényelmes tábort kialakítani. Szárazon tart minden felszerelést, és könnyű felállítani.

Ha igazán komolyan gondoljuk, úgy a Fox Retreat+ 2 Személyes vagy a Prologic Cruzade Session Bivvy 2 Személyes sátra lehet a jó választás. Ha ezeket választjuk, igazán nem kell kompromisszumokat kötnünk. Akár hetekre is kiköltözhetünk a vízpartra anélkül, hogy nélkülöznénk a megszokott kényelmünket, ezáltal a horgászat igazán jó élménnyé válik.

A sátorozással kapcsolatos kérdéseket, tanácsokat várjuk a Halcatraz horgászcentrum és horgász webshop elérhetőségeinek bármelyikén.

Mutass többet
Találatok száma: 156
Lista szűrése