Szűrők
Bruttó ár
3489Ft Ft474591
Akciós / Új
(17)
(6)
Gyártó
(2)
(5)
(6)
(14)
(1)
(133)
(7)
Legnépszerűbb termékeink
(8)
Raktáron
(31)
(138)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Horgász sátor

Ha a horgászat már többet jelent számunkra, mint alkalmanként néhány órányi vízparton töltött időt, akkor a felszerelésünket olyan eszközökkel is bővítenünk kell, melyek nem szorosan a halfogáshoz kötődnek. Emiatt elengedhetetlen kellék egy jó horgászsátor, amelyet minden hosszabb horgászatra magunkkal vihetünk. Ha rendszeresen járunk horgászni, érdemes megfontolni egy jó sátor beszerzését.

A vízparton eltöltött napok száma egyenesen arányos a kényelem iránt jelentkező igény szintjével, tehát minél több időt vagyunk kint a természetben, annál nagyobb jelentőséget kap, hogy milyen körülmények között töltjük azt. Szakadó esőben pedig még egy órányi peca is kellemetlen, de a folyamatos erős szél is hazaindulásra kényszeríthet bennünket. Így nem árt, ha felkészülünk. Egy-egy komolyabb horgásztúra akár heteket is igénybe vehet még akkor is, ha csak szórakozásból tervezzük meg; de ma már egy átlagos horgászverseny is többnapos elfoglaltságot jelent. Egyáltalán nem mindegy, hogy az ezeken részt vevő személyek vagy a versenycsapat tagjai hogyan érzik magukat, komfortérzetük milyen szinten van. A folyamatos munka, a versenydrukk, a rövid, pihentetőnek nem mondható, váltott alvás mind hatalmas megterhelést jelentenek, ami versenykörülmények között döntő is lehet.

Ezek a sátrak biztosítják az adott helyzetben elérhető legmagasabb kényelmet, ezzel támogatva a sikeres halfogást.

Mit várhatunk egy jó horgászsátortól? Ha az időjárási körülményektől függetlenül is szeretnénk minden idegszálunkkal a botjainkra koncentrálni, vásárláskor a következőkre érdemes figyelnünk:

  • megfelelően védjen a szél és az eső ellen
  • a felállítás és összeszerelés egyszerű legyen
  • megfelelő magassággal rendelkezzen
  • biztosított legyen a szellőzés

Ha a horgászat számunkra egyszemélyes műfaj, akkor tökéletes választás lehet Fox Eos 1 Személyes Bivvy sátra. Elegendő teret biztosít ahhoz, hogy minden felszerelésünk és mi magunk is védve legyünk az időjárástól, belsejébe pedig kényelmesen elfér a székünk, de akár egy horgászágy is.

Ha legtöbb esetben társsal megyünk pecázni, akkor a Fox R-Series 2 Személyes XL Khaki sátor lehet megfelelő számunkra. Két személlyel sem okoz bezártságérzetet, így olyanoknak ajánlott, akik a nagy teret kedvelik és a parton is szeretnének egy igen kényelmes tábort kialakítani. Szárazon tart minden felszerelést, és könnyű felállítani.

Ha igazán komolyan gondoljuk, úgy a Fox Retreat+ 2 Személyes vagy a Prologic Cruzade Session Bivvy 2 Személyes sátra lehet a jó választás. Ha ezeket választjuk, igazán nem kell kompromisszumokat kötnünk. Akár hetekre is kiköltözhetünk a vízpartra anélkül, hogy nélkülöznénk a megszokott kényelmünket, ezáltal a horgászat igazán jó élménnyé válik.

A sátorozással kapcsolatos kérdéseket, tanácsokat várjuk a Halcatraz horgászcentrum és horgász webshop elérhetőségeinek bármelyikén.

Gyártó/Forgalmazó:

Carp Academy - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Carp Spirit - Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Carp Zoom - Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55.

Daiwa - Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Fox - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Prologic -  Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Camping kiegészítő.Ha hosszabb távon van kitéve a napnak és a szélsőséges időjárási körülményeknek (különösen az UV sugaraknak) lerövidíti a sátor élettartamát. Zárja össze a sátort, ha hosszabb ideig nem használja, vagy szélsőséges időjárási körülmények várhatóak..

Gyermekek védelme:

Felnőtt felügyelet szükséges

Magas hőmérsékleten tartsa nyitva az ajtókat és ablakokat, hogy csökkentse a hő felhalmozódását.

VIGYÁZAT: Szén-monoxid mérgezés veszélye áll fenn, ha a sátor nem megfelelően szellőzik.

Sátor anyaga: fém, műanyag, ponyva, nylon

Tisztítása: semleges kémhatású tisztítószerrel, impregnáló anyaggal felületkezelni

Nem játék, használja körültekintően! 

Mutass többet
Találatok száma: 169
Lista szűrése