9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Feeder fűzőtű

A feeder és method feeder technika alkalmazásának elengedhetetlen feltétele néhány kisebb kiegészítő, aprócikk beszerzése. Nem mindegy azonban itt sem, hogy milyen minőségű terméket vásárolunk, hiszen a szórakozásunkat meg tudja keseríteni egy kettétört csalifúró vagy elhajlott tű.

A horgászok az egyszerűség kedvéért minden hegyes eszközt fűzőtűnek kezdtek nevezni, függetlenül annak kialakításától, így ide sorolhatjuk a leadcore tűt, a csappantyús tűt, a Matrix rakós botos horgászatoknál alkalmazott oldalkivezetéses ütközőjének áthúzóját (Matrix Side Puller), de esetenként még a csalifúrókat is.

A bojlis horgászattal ellentétben a feeder horgászatnál általában kisebb méretű csalikat szokás alkalmazni. Ezáltal a csalik fúrására, tűzésére is speciális eszközökre van szükség, hiszen egy átlagos bojlis fűzőtű vagy fúró könnyedén szétrepeszthetné a kis méretű popup csalinkat. Kiválasztásuknál szempont lehet még az élénk szín, mely hegytípusonként eltérő lehet. Ennek köszönhetően azonnal tudjuk, hogy a ládánkból melyiket emeljük ki, de a magas fűben is könnyebben megtaláljuk őket, ha elejtettük. Ezt a Carp Academy vagy a RidgeMonkey sötétben világító nyéllel oldja meg.

Ha egyetlen típussal sem rendelkezünk még, érdemes egy készletet választani, ahol a leggyakrabban használt hegytípusokat kapjuk. Ilyen például a Stég Fűzőtű Készlet. A menettel ellátott fejek könnyedén cserélgethetők attól függően, hogy épp melyikre van szükségünk.

Ha még megfizethető, de igazán jó fűzőtűket szeretnénk, akkor válogassunk a by Döme Team Feeder fűzőtű kínálatából. Hisszük, hogy itthoni cégek kínálatában is találhatóak kiváló termékek és elsősorban itthon szeretjük elkölteni a pénzünket. Erre bátorítunk mindenkit!
Találhatunk egy egyszerű, hegyes, feeder fűzőtűt; kétféle (normál és vékony) csappantyús változatot, és két fúrót, ahol az egyik csupán 1mm átmérőjű. Erre nagyon gyakran szükség van, és a legtöbb gyártó 1,5mm átmérővel gyártja a saját fúróit. Mindegyik eszköz markolata a márka védjegyévé vált kék színben készül és csúszásmentes bevonattal van ellátva.

Természetesen a Daiwa N’Zon, a Matrix, a Preston vagy a Guru kínálatában is megtalálhatjuk a számunkra szükséges típusokat. Nemzetközi szinten is elismert gyártókról van szó, így biztosak lehetünk abban, hogy kipróbált, tesztelt, jó minőségű eszközöket kapunk a pénzünkért.

Mutass többet
Találatok száma: 25