Szűrők
Bruttó ár
9189Ft Ft239392
Akciós / Új
(13)
(3)
Gyártó
(2)
(24)
(4)
(2)
(13)
(3)
(2)
(17)
(1)
(3)
(17)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(13)
Raktáron
(41)
(48)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Rod-Pod

Neked van már bottartó állványod a horgászfelszerelések között?

Ha nincs, akkor itt az ideje megnézned a rod-pod kínálatunkat! Ahogy egy online horgász webáruháztól elvárható széles választékban kínálunk bottartó állványokat a horgászok számára. A kínálatunkban megtalálható kedvező, közép és felsőkategóriás rodpod is. Az általunk forgalmazott bottartók mind megállják a helyüket a vízparton.

Milyen márkákat találhatsz meg a kínálatunkban?

  • Avid Carp
  • Carp Expert
  • Carp Spirit
  • Carp Zoom
  • Carp Academy
  • Daiwa
  • Fox
  • Nevis
  • Prologic

A rod-pod kiválasztása során érdemes eldönteni, hogy 3 vagy 4 lábú kivitelre van szükséged. Mind a kettő fajta bottartó állványnak megvan az előnye.

A háromlábú rod-pod gyorsabban összerakható és a középső állító csavar segítségével a botok dőlésszöge könnyen állítható. Arra azonban felhívjuk a figyelmet, hogy soha nem lesz olyan stabil, mint egy négylábas kivitel. Kivételt képeznek a felső kategóriás háromlábú bottartó állványok. Ezek nehezebb súllyal rendelkeznek és emiatt stabilabbak könnyebb társaiknál. A legnépszerűbb háromlábú rod-pod a Carp Academy Grizzly rodpod. Szinte minden horgász ismeri és tudja, hogy milyen strapabíró termékről van szó ebben a kategóriában. Széles tartományban állítható a dőlésszöge és a lábainak hossza is.

A négy lábon álló bottartó állványok egytől-egyig stabilak. Kicsit lassabb az összeszerelésük menete, de nem számottevő a különbég. Az Avid Carp, Fox és Prologic kínálatában úgynevezett Sky podokat is találhatsz. Ennek a lényege a cserélhető hosszúságú első láb. Nagy hasznát lehet venni ezeknek a termékeknek, ha nádfal előtt horgászol. Vagy éppen akkor érdemes ilyen típusú rodpodot választani, ha behúzós horgász vagy és csónakkal kell áthaladni a távolra húzott botok előtt. Soha nem fogsz beakadni a saját zsinórodba, hiszen át fog férni alatta a csónak és a fluo színű zsinór haználata esetén távolról is jól látható marad.

A Halcatraz webáruházban található rodpodok menete szabvány. Bármelyik elektromos kapásjelző vagy bottartó fej kompatibilis velük. Javasolt az első kereszttartókon gyorscsatlakozó használata, ami íméli a rod-pod menetet és gyorsabb összeállítást tesz lehetővé.

Bízunk benne, hogy találsz az igényeidnek és a pénztárcádnak megfelelő bottartó állványt a kínálatunkban. Igyekszünk mindig akciós rod-podokat is árulni, hogy mindenki számára elérhető legyen egy kiváló rod-pod megvásárlása.

Mutass többet
Találatok száma: 89
Lista szűrése