Szűrők
Bruttó ár
21988Ft Ft129991
Akciós / Új
(5)
Gyártó
(8)
(1)
(2)
(6)
(2)
(12)
(1)
(6)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
(3)
Raktáron
(13)
(26)
Év legjobb ára
(2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Horgász fotel

A horgászat egy olyan szabadidős elfoglaltság, ami egyaránt kínálhat számunkra versenyzési lehetőséget, de egy nagyszerű pihentető kikapcsolódást is. Ha nekünk az utóbbi a fontos, és a vízpartot pihenés céljából látogatjuk, nem árt, ha ezt kiszolgáló és ennek megfelelő eszközöket szerzünk be. Jó szolgálatot nyújthat egy esőkabát, egy jó cipő, megfelelő menedék, fűtő- vagy világítóberendezés, stb. Ezek mind azt a célt szolgálják, hogy a vízparton se érezzük kényelmetlenül magunkat, és az otthon megszokott komfortfokozatot egy horgásztúra során se kelljen nélkülöznünk. Ha összeadnánk, minden bizonnyal jelentős lenne a horgászat alatt ülve töltött percek száma.

Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű, méretű horgász széket vásároljunk, mert később hálásak leszünk magunknak. Amikor az egyszerű háromlábú vagy szétnyithatós kempingszék már kevésnek bizonyul, válasszunk horgászfotelt! Olyan fotelek ezek, melyek általában az átlagosnál vastagabb párnázást, megerősített vázat, magasított fejtámlát, karfát kaptak a maximális kényelem érdekében. A dönthető háttámlának köszönhetően még egy rövidebb alvásra is alkalmasak lehetnek.

A magyarországi vízpartok legyakoribb típusa biztosan a Carp Zoom valamelyik modellje. A hagyományos bojlis szék; a Recliner Comfort, ami egy könnyű változat, vagy a 150+, ami az igazi nehézsúlyú horgászoknak szánt strapabíró darab, mind nagyszerű választás. Népszerűségük töretlen, mivel strapabíró eszközökről van szó megfizethető áron.

A Carp Academy szintén tökéletes horgász foteleket vonultat fel. A Giant és a Mammut XXL nevükhöz hűen nagyméretű, kényelmes darabok, melyek árban biztosan verik más gyártók hozzájuk hasonló verzióit. A Relax és a Luxxus nevekkel ellátott fotelek a valódi kényelmet és a pihenést szolgálják.

Ha szintet lépünk, megtalálhatjuk a Prologic és természetesen a FOX kínálatát is. Érdekesség, hogy a Prologic Inspire sorozatának mindegyike 140 kg-ig terhelhető, még a legkisebb, Inspire Relax vagy Inspire Relax Recliner is! A sokak által használt Daddy Long Chair új változata, az Inspire Daddy Long Recliner az elődjének továbbfejlesztett változata.

A FOX fotelei igazi csúcskategóriát képviselnek. A kisméretű, minimalista EOS 1 típustól a Super Deluxe Recliner Highback változatig terjedő skálán biztosan bárki találhat magának megfelelőt!

 
Mutass többet
Találatok száma: 39
Lista szűrése