Szűrők
Bruttó ár
5989Ft Ft1462991
Akciós / Új
(10)
(4)
Gyártó
(3)
(13)
(14)
(1)
(15)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
Raktáron
(17)
(31)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Csónakmotor és tartozékai

Ha bármilyen okból vízre kell szállnunk, nem mindig kényelmes megoldás az evező. Sokkal nagyobb távot tudunk megtenni erőfeszítés nélkül és rövidebb idő alatt egy megfelelő csónakmotorral

Ha az adott vízen nem engedélyezett vagy nem célszerű a benzines motor használata, esetleg szeretnénk a helyváltoztatást minél kisebb zajjal megoldani, érdemes egy elektromos csónakmotort beszerezni. Már egy kisebb teljesítményű típus is ügyesen mozgatja a csónakot és kis gyakorlás után már jól manőverezhetővé válik.

Jónéhány olyan gyártó létezik, amelyek termékeivel biztosan nem nyúlunk mellé. Következzen ezek közül néhány:

Természetesen a jól ismert Fox pontyos márka a régóta piacon lévő motorjaival igen elterjedt a hazai horgászok körében. Tapasztalat, hogy az 55, esetleg 65lb-s változat mindenre elég, de kisebb állóvízen az ennél kisebb tolóerővel rendelkező típusok is megfelelnek. A nagyobb, akár 100lb-s motor pedig még a viharjelzésnél keletkező hullámokkal is megbirkózik! Ezekhez a típusokhoz kínál a Fox külön motortartó táskát is, két színben!

A világszerte ismert és használt márkát, a MinnKotát természetesen szintén nem kell bemutatni senkinek. A lábpedállal és érintőképernyős távirányítóval ellátott Minnkota Terrova 55Lb-s orrmotorját a Halcatraz dolgozói is nagy megelégedettséggel használják! Ez a motor még sosem hagyott minket cserben, pedig adódtak rázós helyzetek!

A belföldön még nem túl széles körben ismert Epropulsion bármely típusa dizájnban, teljesítményben és fejlettségben magasan az átlagos csónakmotorok fölött helyezkednek el. A beépített akkumulátor, a többféle kormányállással való összehangolhatóság, a 3 vagy 6 lóerő mind egyedinek számít a kategórián belül. Csendes, megbízható, kevés karbantartást igénylő darabok, melyek egyaránt jól bírják az édes vagy sós vizet és a nagytestű alumínium csónakokat is könnyedén mozgatják. Az Epropulsion Navy sorozata tényleg a szakma csúcsa!

Idén a Prologic és a Savage Gear is bemutatta a saját elektromos csónakmotorját, melyek az E-Thrust (Prologic) illetve a Thruster (Savage Gear) nevet viselik. Ezek legnagyobb előnyét gondolkodás nélkül az ár-érték arányuk jelenti! 

A rázkódásmentesség, az LCD kijelző, a többfokozatú motorvezérlés, az alacsony fogyasztás eddig egyáltalán nem volt megszokott ebben az árkategóriában, és ez csak néhány a sok egyéb jellemző közül. Így aki nem tud, vagy nem szeretne komoly összeget szánni a motorjára, ugyanakkor a kedvenc horgászhelyét csak vízről tudja megközelíteni, tökéletes választás bármelyik! A külön is kapható háromlapátos hajócsavar (propeller) előnye, hogy mind a Prologic, mind a Savage Gear motorjához megfelelő.

Gyártó/Forgalmazó:
Epropulsion - Allroundmarin Hungaria Kft - 8360 Keszthely , Festetics utca 48.
Minn Kora - Epropulsion - Allroundmarin Hungaria Kft - 8360 Keszthely , Festetics utca 48.
Fox - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A.
Prologic - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14.
Rhino - Zebco Europe GmbH, Németország, D-21255 Tostedt, Elsterbogen 12-14. 
Savage Gear - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14.
Használati útmutató: horgászfelszerelés, elektromos csónakmotor horgászati célra.
Anyaga: Gumi, műanyag, fém, kompozit
Tisztítása: törlőkendővel, puha sörtéjű kefével, enyhén nedvesített törlőkendővel.
Tárolása: Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.
A használata nem játék, csak megfelelő körültekintéssel használja! Viharos, szeles időben TILOS a használata!
Mindig viseljen mentőmellényt a horgász csónakban!
Nem játék, gyermekektől távol tartandó!
A gyári leírásnak megfelelő munkaakkumulátorral vagy lítium akkumulátorral használja!
Veszélyes hulladék, ezért a megfelelő gyűjtőhelyen dobja ki!
A szervizelését a garancia időn belül szakszervízben végeztesse!
Mutass többet
Találatok száma: 48
Lista szűrése