Szűrők
Bruttó ár
488Ft Ft4592
Akciós / Új
(1)
(2)
Gyártó
(3)
(3)
(1)
(8)
(21)
(1)
(51)
(3)
(8)
(9)
(2)
(12)
(3)
(5)
(8)
(6)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
(1)
Raktáron
(71)
(74)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Pontyozó etetőanyag

A csalik tárháza mondhatni végtelen és a technológia fejlődésével egyre újabb és újabb anyagokkal ismerkedhetnek meg a horgászok. Sőt, egyes csali-fajtáknak annyi változata létezik, hogy csak végignézni őket is rengeteg időt vesz igénybe. Éppen ezért érdemes a gyártók ajánlásaira hallgatni.

Azoknak a horgászoknak, akik a legjobb eredményt szeretnék elérni a horogra kerülő, tökéletes csalin felül mindenképpen gondoskodniuk kell a megfelelő etetőanyagról. Ez pedig legyen hihetetlenül csábító a halak számára, keltse fel a figyelmüket és szinte mágnesként vonzza oda őket.

Nézzük meg kicsit közelebbről a pontyozó etetőanyagokat. A pontyos elnevezés nem egy garanciát jelöl, hogy csak pontyot fogja érdekelni, és minden mást távol tart. 

Minden pontyfogási technikára alkalmazható. A nedvesítés, előkészítés lépéseire figyelemmel, a módszerhez igazodó aranyszabályokat betartva a matchbotos, feederes, rakós botos és a klasszikus fenekezős pontyhorgászat eredményességét növeli.

Alapvetően a homogenitása, amivel kezdhetünk. Durvább szemcsézetű homogenitást takar, vagy tömörebbet. Gabonaőrlemények teszik az alapjukat alapvetően ki, de magvak, roppantott, darált vagy tört formában is részét képezik, nem beszélve pelletekről, extrudációkról egyebekről.

Kibontasz egy jó minőségű 'keszeges' és 'pontyos' etetőt és elkezded átrostálni szárazon, majd begyúrod és szemmel látható különbségeket látsz.

A pontyos etetőanyagok nálunk válogatott alapanyagokból készülnek, amik nagy szemcsézetűek. Ezeknek a legfinomabban táplálkozó pontyok se tudnak ellenállni. Gombóc formájában vagy etetőkosárba töltve is eredményesen használhatjuk. Különleges íz keverékeinek köszönhetően a halak hamar felfigyelnek rá. A magas minőségű alapanyagok a legjobb és legfogósabb összetételben kerülnek a zacskókba.

A pontyozó etetőanyagok használatánál a legfontosabb a megfelelő előkészítés: A vizet folyamatosan adagolva kezdjük meg a bekeverést, majd hagyjuk állni 10-15 percig, hogy a szemcsék be tudják szívni a vizet magukba. Ezután törőszitán át kell törni, ezzel tudjuk a legjobb állagot elérni, ami akkor jó, ha egy nyomásra összeáll az bekevert anyag, de könnyen szétmorzsolható marad.

Mutass többet
Találatok száma: 145
Lista szűrése