13Fishing


Valószínűleg nem sok cég vállalná, hogy útjára indít egy márkát, amely megkérdőjelezi az adott szakma régi hiedelmeit és minden addig jól megszokott normát elutasít. Ráadásul, ha mindez még nem lenne elég, egy kifejezetten balszerencsés szimbólumot vés a nevébe, hogy gúnyt űzzön a sorsból. A kezdetben botgyártással foglalkozó, majd a pergetőhorgász felszerelések gyártásával a piac egyre nagyobb szeletét kihasító 13Fishing cég arról ismert, hogy olyan termékeket mutat be, amelyek technológiai és formatervezési szempontból kiemelkednek a versenytársak közül, és határozottan nem riadnak vissza a merész stílustól. A 13-as szám hosszú idő óta összeforrt a babonával és jelent nagyon sok ember számára világszerte szerencsétlenséget. Köztudott, hogy nagyon sok horgász babonás, és a horgászat mint műfaj is nagyon sok ponton kapcsolódik a hiedelmekhez. Sokszor képesek vagyunk a legkülönfélébb magyarázattal nyugtatni magunkat kudarc esetén, de ugyanígy vagyunk, ha sikeres volt a horgászat. A 13Fishing szándékosan ment szembe a szokásokkal. Csak azért is kihívta a sorsot maga ellen, amikor a saját márkájának nevében egy közismerten balszerencsét hozó számot szerepeltet, hogy megmutassa: A szerencsét te csinálod magadnak! A tengerentúlról induló, pergetőhorgászok körében már jól ismert márka nevében tehát nem véletlenül szerepel a 13-as szám. A 13Fishing igyekszik kimozdítani minket a kényelemből; nem hagyja, hogy becsapjuk magunkat és nem engedi, hogy mindig valamilyen külső körülményt okoljunk a sikertelenségünkért.

Ehelyett inkább hagyatkozzunk az érzékeinkre, a tapasztalatainkra, az eszünkre. Hagyjuk, hogy az ösztöneink vezessenek minket és adjunk bele mindent – szívvel lélekkel! Felejtsük el a babonát!

Ezzel a küldetéstudattal a hátuk mögött divatos horgászbotokat, pergetőorsókat, csalikat hoztak létre. Mivel ők is horgászok, tudják, hogy mi a használható. Megvalósítják azokat az ötleteket, amely csak a horgászoknak jut eszébe. Termékeik levetkőzik a felesleget és a felhajtást, hogy a kitűzött célunkat minél hatékonyabban elérhessük velük.

Jelmondatukként egy jól ismert szlogent választottak, ami hordozza mindazt, amit eddig olvashattunk. Ne törődjünk bele abba, hogy a siker nem rajtunk múlik. Még a szerencsénket is befolyásolhatjuk!

Make your own luck! – Csináld meg a szerencsédet!

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése