Meiho

 
A Meiho abszolút világelső a horgászdobozok terén. A Meiho a japán minőség szinonimája. A Meiho kínálatában kiváló minőségű, könnyű műanyag dobozokat találunk. Ezek a többrekeszes műanyag tárolók olyan sokféle méretben és stílusban kaphatók, hogy biztosan találunk köztük számunkra megfelelőt, bármilyen felszerelés tárolása is legyen a cél. Ha partról horgászunk, jó választás lehet egy olyan masszív, robosztus láda, amibe minden belefér, de akár az sem jelent problémát, ha rá szeretnénk ülni. Ha csónakból, nyílt vízen pecázunk, keressük a vízhatlan dobozokat.
 
Egy pár órás gyors horgászathoz, amikor csak a felszerelésünk igen kevés hányadát visszük magunkkal, tökéletesek azok a kisméretű tárolók, amik akár a zsebünkben is elférnek. Látható, hogy a cég kínálata olyan sokoldalú, hogy a legkülönfélébb igényeket is kielégíti és minden helyzetre megoldást nyújt, és ez csak néhány a Meiho dobozcsalád jellemzői közül. A legjobb minőségű megfizethető árú műanyag dobozokat a Meiho kínálatában találhatjuk. A Meiho dobozok fém alkatrészei (csapok) minden esetben rozsdamentes acélból készülnek, a záró pántrendszerük pedig gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A műanyag részek ütésálló, nagy strapabírósággal rendelkező, legújabb generációs kopolimerből készülnek. Minden Meiho doboz UV-kezelt, hogy megvédje csalijainkat a Nap káros hatásaitól. Minden Meiho doboz úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen a milliméteres pontossággal megtervezett és legyártott zseniális tárolórendszerükbe, így a kisebb dobozok könnyen beépíthetők a nagyobb Meiho ládákba egy kifejezetten számukra kialakított helyen.
 
A Meiho cég múltja 1955-ig nyúlik vissza, ekkor nyílt ugyanis egy fröccsöntő üzem Japánban. A cég a termékei minőségére azóta is nagy figyelmet fordít és sok időt szán a tervezési fázisra. Sokat elárul,
hogy a Meiho 2003 és 2007 között 5 egymást követő évben elnyerte a „Legjobb dizájn” díjat, a Lure Magazine-tól pedig „Az év legjobb horgászdoboza” díját is megkapta az egyedi kialakításért, amely a
formabontó külső mellett kiváló funkcionalitást is biztosít.
A japán Meiho által gyártott horgász- és egyéb dobozok világszerte híresek kiváló minőségükről és tartósságukról. Ezek a dobozok sok éven át szolgálják a felhasználót és egy Meiho doboz több olcsóbbat is túlél. Aki Meiho terméket vásárol, egy életre megveszi.
Mutass többet
Találatok száma: 43
Lista szűrése