Szűrők
Bruttó ár
989Ft Ft287991
Akciós / Új
(5)
(7)
Gyártó
(243)
Hossz (m)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(4)
(2)
Méret
(4)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(2)
(3)
(2)
Raktáron
(127)
(116)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

RidgeMonkey

2004-ben alakult meg a RidgeMonkey fogalom, mint márka. Újító gondolkodásmódú horgászok találták ki, hogy valami újat hozzanak a pontyhorgászatban. Honnan is származhat? Természetesen Angliából, a bojlis pontyhorgászat hazájából. A horgászcikkek, amelyek a RidgeMonkey háza táján készülnek, mindig megelőzik a korukat. A RidgeMonkey ötletes termékei miatt hamar világszínvonalú márkává nőtte ki magát.

Amikor meglátok, kézbe veszek egy RidgeMonkey horgászcuccot az jut eszembe, hogy tényleg forradalmian új horgászfelszerelés. Sugárzik róla a minőség és az újító gondolkodásmód. Horgászfelszerelést már manapság bárki tud gyártani. Jó minőségű, hasznos horgászcikkeket azonban nem. Sok időt kell a vízparton tölteni ahhoz, hogy újító gondolatok szülessenek. Ezek később kereskedelmi forgalomba kerülhetnek. A RidgeMonkey horgászfelszerelések tervezése kettő lépcsőben történik.

  1. Meglévő horgászfelszerelést gondolják újra.
  2. Forradalmian új termék piacra dobása.

Minden Ridgemonkey bojlis horgászfelszerelés szigorú tervezési majd tesztelési fázison megy keresztül. Természetesen vannak olyan horgászcuccok, ami érdeklődés hiányában nem lesznek átütő sikerűek.

Érdemes megemlíteni a RidgeMonkey széles termékpalettáját. Az aprócikkektől kezdve egészen a horgász kemping felszerelésekig minden megtalálható a választékban. Emiatt népszerű a pontyozó horgászok körében a RidgeMonkey, mert mindenki megtalálja a számára megfelelő horgászfelszerelést.

RidgeMonkey aprócikkek

A RidgeMonkey termékek bemutatását kezdjük az aprócikkekkel. Extravagáns bojlis fűzőtűk állnak rendelkezésre fluoreszkáló színben, amit éjszakai horgászat során könnyű megtalálni. A bojlis kellékek közül számos eszközt hoztak létre a tervezők. Lehetőség van karbon bojli dobócső vásárlására, ami prémium minőségű. A legtöbb horgász aprócikk fluoreszkál a sötétben. A RidgeMonkey dobólapát is elérhető fluo színben, ami szinte világít a sötétben. Különösen népszerű a bojlifelező készülék, ami egyenlő darabokra vágja fel a bojlikat. A RidgeMonkey vödörrel teljesen kompatibilis, így arra felszerelhető egység. Az egyik kedvenc kiegészítője a bojlis horgászoknak a RidgeMonkey mágneses előketartó. Kényelmesen feltehető a sátor vázához, így mindig kéznél van. A bojlis szerelék egyik legfontosabb kelléke a kiváló minőségű, extra éles RidgeMonkey horog. Elérhető mikroszakállas és szakáll nélküli kivitelben minden típus. A prémium minőségű horgokhoz érdemes párosítani RidgeMonkey bojlistoppert a hajszálelőkén.

RidgeMonkey kemping felszerelések

A RidgeMonkey termékei között a legötletesebbek az outdoor kemping felszerelések. Szerintem senkinek nem kell bemutatni a hordozható horgász toalettet. Ismertebb nevén CoZee Toilet Seat-et. Ezt a WC-t ott használhatja a horgász, ahol csak szeretné. Érdemes kitérni a RidgeMonkey bivvy, azaz sátorlámpákra. Egytől-egyig tölthető micro-USB kábel segítségével. A hátlapján található mágnes segítségével szinte bármilyen fém felülethez rögzíthető. Több színű fényt is képesek kibocsátani, ami nem vonzza a szúnyogokat és a halakat sem zavarja.

A RidgeMonkey tervezői nagy figyelmet fektetnek a különféle horgász étkészletek tervezésére. Számos típus közül lehet választani, ami a horgász táborban nagy segítség a komfort elérése érdekében. A RidgeMonkey toast sütő, étel pároló és vízforraló mind hasznos eleme a több napos horgásztúrák során. A tiszta vízellátásról is gondoskodik a RidgeMonkey vizeskannával. A kanna is okosan van kitalálva, hogy kényelmesen lehessen használni. A kupakot fordítva kell becsavarni a kannába és csap lesz belőle az adagoláshoz. Hihetetlenül egyszerű, de praktikus termék. A RidgeMonkey baseball és snapback sapkák fontos kellékei az öltözködésnek. Prémium minőségük mellett kifejezetten divatos viseletet kölcsönöznek a horgásznak.

Bízunk benne, hogy minden bojlis horgász megtalálja a számára megfelelő RidgeMonkey horgászfelszerelést. A minőséggel és az ötletes termékekben nem lesz hiány! Keresd a Halcatraz online horgászbolt kínálatában a RidgeMonkey termékeket valós raktárkészletről.

Mutass többet
Találatok száma: 243
Lista szűrése