Szűrők
Bruttó ár
488Ft Ft49791
Akciós / Új
(3)
Bottáska hossz
cm (1)
cm (1)
cm (1)
Csali hossz (cm)
5 27
Gyártó
(163)
Hossz (m)
(1)
(1)
(1)
(4)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
(100)
Raktáron
(98)
(65)
Wobbler hossz
9cm cm20
Wobbler súly
19gr gr70
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Westin

A márka története 1952-ben kezdődött. Amikor Ingvar Westin a svédországi Skutskär városkájából fiainak meglepetés képpen egy kis játékot fog faragni. Skutskär Stockholmtól északra, a Balti tenger partján található. Ezen a vidéken az emberek hétköznapjaihoz hozzátartozik a halászat és a horgászat.
A tenger melletti fél sós vizekben keveredik a tengeri és édesvízi halfauna, így az édesvízi ragadozók a bőséges mennyiségű és nagytestű táplálékhalakon, nőnek, híznak. Ezek az úgynevezett brakkvizek az igazán nagy csukák, süllők, sügérek otthonai.
Nem meglepő, hogy Ingvar Westin első faragványa is egy hatalmas és remek wobbler, vagy inkább swimbait lett, amit Jätte-nek keresztelt el. Aminek a jelentése magyarul, hogy óriás. A modell olyan jól sikerült, hogy gyermekei már meg sem kapták a remekművet. Ő maga kezdett el vele horgászni nem kis sikerrel. A svéd csukák pedig igencsak csábítónak találták Westin mester munkáját. A hatalmas csukák híre persze hamar elterjedt, a helyi horgászok pedig elkezdték kérlelni Ingvart, hogy gyártson nekik is a csaliból. Ahogy mondani szokták, a többi már történelem, a cég, amely immáron Dániában székel, az egyik legnagyobb európai horgászcikk-gyártő céggé nőtte ki magát.

A mai napig, ahogy a kezdetekben az óriás csukák és ragadozó halak ihletik a tervezőket. A cég maga hatalmas teszthorgász csoportot tart fent, hogy minden még a legapróbb részlet is tökéletesre csiszolódjon. Nincs olyan pergető horgász, aki ne lenne tisztában a márkával. Minden ragadozó halas horgász táskájában találhatunk Westin terméket. Webáruházunkba nemrég került be, de máris osztatlan siker övezi.
Kiváló minőséget és egyedi kidolgozottságot képvisel. A legjobb alapanyagokból készül, ez már kézbevételkor egyértelművé válik. Egyedi dolgai teszik rendkívül népszerűvé. Nem csak a minősége döntő, hiszen árképzése is bőven a megfizethető kategóriába tereli termékeit. Ez már ránézésre is tetten érhető a termékekben, szemmel láthatóan speciális, adott igényeket, módszereket kiszolgáló botokból áll a kínálat. Kereken 60 botmodell létezik, ezen belül is többféle dobósúly. Minden bot tulajdonképpen egy specialista, minden egy adott módszerre van kihegyezve. A japán gyártókra jellemző ez a fajta, főleg a használt csalikhoz alkalmazkodó specializáció.

A gyár többféle minőségi szegmensben gyárt komplett szériákat. A W8 minőségi osztály botjai szinte műalkotások, kézbe véve a legnagyobb japán gyártók csúcsmodelljeit idézik. Az ismerkedést azonban inkább a legnépszerűbb, ezzel együtt legolcsóbb W3 szériával kezdem. A W3 szériát használja a legtöbb horgász. Ránézésre a bot viszonylag egyszerű dizájn, a részletek azonban figyelemre méltóak. Sok horgász számára ez az orsótartó kivitel a legkényelmesebb.
A Fuji SKTS után gyártott verziójáról beszélünk, amelyen látszik ugyan, hogy nem Fuji, de funkcionálisan ez nem von le az értékéből. A gyűrűk sem Fujik, viszont örvendetesen vékony anyagú a keretük, így nem butítják a blankot. A bottest Toray carbon, ami ebben az árszegmensben figyelemre méltó, még pár éve is a felső középkategóriában találkozhattunk Toray blankokkal.

Összeállított válogatásai figyelemre méltóak.
Tökéletesen kidolgozott termékekről beszélünk, amelyek kialakításai miatt akár ajándékoknak sem utolsók. Azoknak a pergető horgászoknak készült, akik szeretik a különleges mű csalikat. A csomag tartalmaz minden műcsalit, amit nagy sikerrel alkalmazhatunk csuka, sügér vagy süllős horgászat közben. A csomagok tartalmaznak plasztik csalikat és wobblereket is, de akár még jigfejeket és dropshot szereléket is.

Mutass többet
Találatok száma: 163
Lista szűrése