Tímár Mix

Véleményem szerint kevés olyan horgász található hazánkban, akik fülében ne csengenek ismerősen a név, vagy akármelyik terméke a palettáról. Az 1990-es évek elejétől nyújtják tudásuk legjavát a csali piacon. Termékei nem csak hazai, de nemzetközi sikereknek is örvendenek. Legelső csalogatóanyagai: vanília, méz, eper, ánizs és kókusz néven kerültek forgalomba. Hamar megkedvelték a ponty horgászok és a dévér horgászok is.

Teljesen egyszerűen abszolút a megbízhatóságra mentek rá a tervezők. Ezek az alap keverékek határozták meg az egész márka alapjait. A technikával és a fejlődéssel lépést tartva igyekeznek a mai napig fejleszteni. Termékei kedvező árfekvést képviselnek mégis tudásuk legjavát nyújtják ezért az árért.
Mára már több száz keverék áll a horgászok rendelkezésére. Találunk köztük ponty horgászathoz ideálist. Az apróhalas horgászok is megtalálják a számukra kedvezőt. Fenekező és felszíni technikákhoz is ideális. Rengetek fajta ízben, színben és szemcseméretben történik már a gyártás akár tengeri vizekre is Európa több országa számára. Legkedveltebbek a mai napig a basic etetőanyagai. 1 és 3 kilós kiszerelésben kerülnek forgalomba. Rendkívül pénztárca barát termékek mégis minőségük évről-évre bizonyított. Mindenféle olyan alapanyagot tartalmaznak, amelyek a békés halak kedven tápanyagai között szerepelnek. Eper, méz, kagyló, vagy akár a szúnyoglárvás keverékei biztos pontot biztosítanak az év bármely szakában. Akár úszós alkalmatosságot használunk, vagy éppen a fenéken keressük a halakat.

Készülnek termékei speciálisan adott körülményekre és akár halfajokra is. A speciel dévér fantázia névre hallgató etetőanyagja is ilyen. Kellemes fűszeres illatának a keszegek sem tudnak ellen állni. Nemcsak egy hétköznapi pecán de akár verseny körülmények között is megállják a helyüket.

Folyóvízen a paduc is szívesen fogyasztja töménytelen mennyiségben. Online horgászboltunkban a kezdetektől bérelt helyük volt. Az egyik legkeresettebb márkák közé tartozik. Ponty-kárász keverékeit senkinek sem kell bemutatni. Az ország minden egyes területén kedvelik. Főleg a komolyabb folyóinkon közkedvelt és azok mellékágain. Régóta változatlan a keverék összetétele. Kellemes citrusos illatának egyetlen ponty és amur sem tud ellenállni. De a keszegek és más békés halak is szívesen fogyasztják és ellepik az etetésünket. Sárga a nyári, piros a tavaszi és az őszi, a fekete pedig a téli és tiszta vizekhez lehet jó választás.

Egyik legkedveltebb terméke a Golden széria. Válogatott alapanyagokból készült nagy szemcse méretű etetőanyag. A legfinomabban táplálkozó pontyok se tudnak ellenállni. Gombóc formájában vagy etetőkosárba töltve is eredményesen használhatjuk. A halak hamar felfigyelnek rá. A magas minőségű alapanyagok a legjobb és legfogósabb összetételben kerülnek csomagolásra.
A Method mix egy különlegesfajta etetőanyag széria. Speciális összetevőinek köszönhetően egy angolos vonalat képvisel a palettán. Egy halas vonalat képvisel, ami elengedhetetlen a mai methodozás körében. Nagymértékben tartalmaz hallisztet és hajolajat. Ezeket granulátum formájában darálással adnak az alapkeverékhez még kölönböző adalékokkal dúsítva. Rendkívül gyorsan oldódik és a legóvatosabban táplálkozó halakat is étkezésre készteti. Szinte robbanva felhőként ködösít a meder alján, ami felkelti a gyanútlan halak érdeklődését. Szinte mágnesként vonzza a halakat. Említésre méltó meg a Fanatical széria, ami akár egyszerű fenekezős horgászatra, de akár komolyabb methodozásra is alkalmas. Összetételének köszönhetően a pontyok és amurok nem fognak hagyni minket unatkozni a vízparton.

Mutass többet
Találatok száma: 32
Lista szűrése