Stroft márka

A világ minden horgásza tudja, hogy a zsinór mennyire fontos része egy horgász szettnek. Óriási jelentősége van a fárasztás során. Közvetlen kapcsolatot hoz létre a horgász és a hal között. A legnagyobb terhelés a zsinórra hárul, amikor a megakasztott halat merítőbe próbáljuk terelni. A sokszor nagyon hosszú ideig tartó fárasztás során is ki kell tartania, végig biztosítva és megtartva a tulajdonságait. A legtöbb horgász nem köt kompromisszumot, ha a zsinórról van szó. A Stroft ezért kapható még ma is. Mivel senki nem akarja, hogy élete hala a rossz horgászzsinór miatt meglógjon. Még a közös fénykép előtt.

A német gyártósorokról legördülő termékek egyet jelentenek a megbízhatósággal, minőséggel, precizitással. Stroft a Halcatraz horgászbolt és horgász webshop kínálatában! A magas szintű horgászat kedvelőinek. Ez az egyik legjobb horgász zsinór a piacon! Rengeteg hivatalos teszt és mérés bizonyította. A németországi Stroft közismerten a mai piacon az egyik legmegbízhatóbb monofil zsinór.

Kiváló alapanyagból és gondos eljárással készül. Rendkívüli szakítószilárdság és csomótűrés jellemzi. Jó választás lehet pergető szett, pontyozó szett, feeder szett, harcsázó szett vagy pergető felszerelés összeállításánál. Pellet horgászat alkalmával vagy fenekező horgászat során is használható. A Stroft zsinór mindenhol megállja a helyét.

Az akciós horgász szettek részeként nem minden horgász webáruház kínál jó minőségű terméket. Ezek nagyon sokszor csak közepes minőségű horgász cuccok olcsón összeállítva. Egy eredményes horgász szett összeállításánál fontos a jó zsinór.

Íme a Stroft Fluor zsinór:
A Stroft Fluor zsinór a jól ismert GTM egyik változata. Ennek szemcséi egy különleges színezőanyaggal vannak keverve. Ehhez fluoreszkáló anyagot használnak a gyártás során. Ennek köszönhetően kiválóan látható rossz látási viszonyok között is. Ezen kívül optimálisabbá teszi és fejleszti a zsinór puhaságát és finomságát is. Viszont összehasonlítva más konkurens fluoreszkáló horgászzsinórral a Stroft Fluor bebizonyította, hogy legmagasabb a szakítószilárdsága. Ezt hivatalos német szabvány teszteredmények bizonyítják. Márpedig egy fenekező szett vagy feeder felszerelés összeállításánál fontos a minőség!

A Stroft Fluor ott hasznosítható a leginkább, ahol szükséges egy jól látható zsinór, és ugyanabban az időben fontos a legnagyobb szakítószilárdság és magasfokú hajlékonyság, puhaság. Különböző német horgász oldalak elismerően írnak róla. A világhírű német precizitás és minőség ebben a zsinórban is jelen van.
Fenekező szerelék összeállításánál fontos a kopásállóság. Pergető horgászat alkalmával a jó dobási tulajdonság. A Stroft rendelkezik minden tulajdonsággal, amivel egy jó zsinórnak kell. Magas kopásállóság és UV állóság jellemzi. Ez harcsázó felszerelés vagy bojlis szerelékek esetén fontos lehet. Nem árt neki a sós tengervíz sem. És ami igazán fontos a horgászok számára: csomózva is rendkívül jól teljesítenek. Legyen az bojlis szerelék vagy feeder horgászat.
A tartósságot és rugalmas csomótűrést egy különleges hőkezelési eljárás biztosítja.
Minden éghajlatban, édes és sós vízben használható. Nagy kiszerelésben is kapható, akár több feeder orsó feltöltésére is elég lehet.
Ezek a legmodernebb eljárással készültek és egyes típusok egy szuper sima teflon bevonatot is kaptak.
A Stroft zsinórt a világ nagyon sok horgásza használja nagy megelégedéssel. Ők már nem cserélnék le semmiért. A horgásztársadalmat már nem kell győzködni a minőségéről. Ezért elsősorban azoknak ajánlott, akik profi horgász kellékek mellett döntenek!
 

Mutass többet
Találatok száma: 5
Lista szűrése