Szűrők
Bruttó ár
2489Ft Ft59991
Akciós / Új
(36)
Gyártó
(38)
Legnépszerűbb termékeink
(24)
(1)
Raktáron
(37)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Plano

.Warren "Pete" Heming visszatért Floridai horgászútjáról 1952-ben. Az volt a szándéka, hogy javítsa a horgász kellékeit azon belül is a horgász dobozokat. Sós vízi horgászatai miatt a fémdobozok könnyen korrodáltak és a nagyobb igénybevételt sem bírták. Egy ellenállóbb dolgot keresett horgász cuccainak, felszereléseinek és kiegészítőinek tárolására.
Fém helyett egy öntött műanyag alapanyaggal próbálkozott.A gyártás az USA-ban történik az Illinois-i Planoban.

Különböző alakú és méretű termékei vannak. Erős cipzárak és reteszek ellenállnak a megpróbáltatásoknak. Van olyan termék ami vízszigetelő Dri-Loc technológiával van ellátva.

Az O-gyűrűs tömítések és a bütykös zárak miatt a szivárgás ki van zárva. Horgász dobozokkal indult de mára már a vadászok és munkások körében is közkedvelt termékeket gyárt. Akad olyan termék amelyet egy sín segítségével csónakunkhoz vagy kajakunkhoz rögzíthetünk. Így megakadályozva a felbillenést vagy akár a vízbe borulást. Horgász boltunkba a sokoldalúsága és a nem mindennapi horgász szerelékek tárolása miatt került be. Online horgászboltunk kellemes palettát tud felmutatni a  Plano termékek után érdeklődőknek.


Feeder horgászok és bojlis horgászok körében a legkedveltebb. Mind feeder szetteket, fenekező szetteket és method szetteket kényelmesen tárolhatnak benne. Bojlis szerelékek és bojlik is könnyen beleférnek. Bojlis ólmoknak is tökéletes hiszen az anyag rendkívül strapabíró. Az osztásoknak köszönhetően könnyen áttekinthető a felszerelésünk. Nagyobb méreteibe akár etetőanyagokat és sokfajta horogcsalit szállíthatunk. Hátitáskáinak, bottáskáinak és oldaltáskáinak köszönhetően rendkívül sokoldalú márkává nőtte ki magát.

Igényes elosztása miatt hatalmas sikert arat a ragadozó horgászok köreiben. Sikeres pergető táskái sok horgászboltba és horgász webshopba könnyedén bejutottak. A minőség mellett a dizájn sem utolsó ami a horgászok körében döntő tényező lehet.

A kicsi és könnyű a pergető horgászatnak kedvez. A nagy és széles harcsázó felszerelések tárolására a legalkalmasabb. Anyaga és könnyűsége  miatt kedvelt dolog a finomabb horgászok körében is legyen szó akár picker horgászatról és  match horgászatról . Könnyedén elférnek a legnagyobb úszóink és biztonságban lesznek a legapróbb kapcsaink is. Ha könnyű, de mégis megbízható dolgot keres akkor a Plano termékeiben nem fog csalódni.

 

Mutass többet
Találatok száma: 38
Lista szűrése