Sensas

Kívaló minőségű termékek Franciaországból. Több mint 50 éve vannak a piacon. Termékei a mai napig vezetőek az európai horgászatban. A legelső üzem amely már zárva tart Párizsban van.

A márka megfelel az 9001 ISO magas minőségű követelményeinek. Folyamatos élen jár és fejleszt a prémium minőségen belül. Versenytársait folyamatosan maga mögé utasítja. Az elmúlt 20 évben uralta a világbajnoksági versenyhorgászatot.
 

Nem lehetett véletlen, hogy a mai napig az egyik legjobb termékeket gyártja. A világ legjobb horgászai igénylik a legjobb csalikat. Mögöttük egy közel 500 alkalmazottból álló csapat folyamatosan törekszik a minőség megtartására és fejlesztésére. Így tud a mai napig a Sensas neve egyet jelenteni a minőséggel.
 

Horgász webáruházunkba az első termékek között volt amit feltöltöttünk. Legelőször megnyitott boltunkba bérelt helye volt. Ami az idő múlásával nem változott.

A Sensas Aromix termékcsaládja megfizethető és mégis prémium minőséget nyújt. Többfajta színben és ízben kerültek forgalomban. Közkedvelt a feeder és a bojlis horgászok körében is. A horgászat nélkülözhetetlen kelléke.

Match horgászok körében nincs horgászat Sensas etetőanyag nélkül. Finom szemcséi miatt remekül horgászható vele keszeg, kárász de akár még ponty is. Rakós horgászok körében közismert márka. Versenyhorgászok 80% Sensas termékkel horgászik.

Feeder és azon belül is a method technika egyik kedvenc etetőanyaga. Finom szemcséi és kiváló minőségű alapanyagai miatt. felhősítésben nagy szerepet játszhat a Tracix névre hallgató színező porai. Nemcsak kiváló és csalogató színt ad az etetőanyagunknak, de remekül felhősíti azt.

Poradalékai mind közkedveltek. Kiemelném a Sensas Fraisix névre hallgató terméket. A piacon egyedülálló minőséget képvisel. Illata és állaga nem is hasonlítható semmilyen más adalékanyaghoz sem. Nedvesítés előtt adhatjuk etetőanyagunkhoz. Fenekező horgászathoz feeder horgászathoz és bojlis horgászathoz is tökéletes párosítás. Feeder felszerelés kihagyhatatlan kelléke.

A Sensas termékei között megtalálható akár csonti ragasztó, paszta, de még aprócikkek is. Egyik sikerterméke a liofizált szúnyoglárva. Collix terméke nemcsak ragasztja a földet de még édesíti is azt. Édesítés közben nem bántja az élő csalit, nem öli meg azt. Némely terméke „füstöl” más terméke hihetetlen mennyiségű hallisztet tartalmaz. Sokoldalú termékei teszik a világ vezető márkájává.

 

Mutass többet
Találatok száma: 76
Lista szűrése