Marcel van den Eynde

A márka körülbelül 30 éve van a piacon. Marcel volt a társaság és a márka alapítója. Sikerének oka a kiváló minőségű alapanyagokban van. Összetevőit évekig próbálgatta és tesztelte. Neve mára már egyet jelenet a kiváló minőséggel. Nincs olyan versenyhorgász aki ne ismerné a márkát. Az alapító gyakran konzultált és tesztelt barátaival:

  • Bobb Nudd
  • Alan Scotthorne
  • Luc Vercammen
  • Philip Carroyer
  • Luc de Baets


Nincs olyan Európai ország, ahol VDE termékeket ne forgalmaznának. A világ szinte minden területén fellelhetőek. Amerikába és Dél-Afrikába is exporttal rendelkeznek. Mára már körülbelül 100 fajta különféle csalit és etetőanyagot gyárt. Mára már más társaságok számára is gyárt külön megrendelésre.
 

Online horgászboltunkba a kezdetektől megtalálható. Lokálisan az elsők között volt, mint prémium minőségű etetőanyag. Rakós botos horgászok körében be sem kell mutatni az etetőanyagait. Rakós horgászat nem zajlik VDE etetőanyag nélkül.

Prémium összetevőinek köszönhetően imádják a halak. Hatalmas sikert aratott és a mai napig az egyik kedvenc a Turbó névre hallgató termék. Melegebb időben a barna, míg hidegben a fekete kerül javarészt bevetésre.
 

Match horgászat elengedhetetlen kelléke a könnyű és gyors oldódás miatt. Az ügyes horgászok profin gyúrják hogy a víz bármely mélységében tökéletesen bontson.
A feeder horgászatban is nagy ismeretségnek örvend. Finom szemcséi miatt method horgászat egyik alapeleme. Mind fenekező horgászatra mind vízközt csalogatva tökéletes. A horgász elengedhetetlen tartozéka. Nemcsak keszegek de nagyobb testű pontyoknak is  közkedvelt eledele.
 

Por alapú adalékanyagainak sokféle felhasználása ismert. Akár etetőanyag színezéséhez. Remekül ízesíthető vele akár bojli, pellet. Koncentráltabb és erősebb etetőanyag készíthető vele. Vagy akár frissen főzött magvakkal is remek párost alkot.

Carp Master etetőanyagai az új fejlesztések. Megemelt halliszt és fehérjetartalommal rendelkeznek. Gyorsabb oldódást és finomabb szemcsét kaptak. Tartalmaznak Expanda pelletet. Az Expanda pellet szárazon és őrölve is nagy mennyiségű vizet képes felvenni. A feeder horgászok és horgásszettek egyértelmű tartozéka. Akár method, vagy PVA technikához tökéletesen alkalmazkodik. Kukorica tejjel együtt összekeverve remek bojli készíthető belőle. Ismert így a bojlis horgászok körében hisz rendkívül jó oldódó bojli készül belőle. Ha minőség akkor VDE.


 

Mutass többet
Találatok száma: 18
Lista szűrése