Szűrők
Bruttó ár
248Ft Ft5251
Csali hossz (cm)
7 13
Gyártó
(1)
(1)
(108)
Legnépszerűbb termékeink
(95)
Wobbler hossz
3cm cm11
Wobbler súly
2gr gr18
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Storm márka

A világszerte ismert Storm márkanév sok horgász számára ismerős lehet. A márka a finn Rapala brand tagja. Elsősorban Észak-Amerika a fő piaca, de Európában is népszerű horgászcuccok vannak a kínálatában. A Halcatraz horgászbolt kínálatából sem hiányozhatnak a pergető horgászat fontos Storm wobblerei.
Széles skálában megtalálható a Storm műcsalik választéka az online horgászbolt felületén. Találhattok egész kisméretű wobblert feketesügér horgászatához. Nagyon szép kidolgozással rendelkeznek, a legkisebb részleteket is visszaadják a műcsalik. A vízben pedig kitűnően utánozzák a verető kishalakat. Igazán profi pergető felszerelést lehet összeállítani a Storm wobblerek felhasználásával. A legtöbb wobbler kettő darab hármas horoggal van fölszerelve. Ezek a horgok a legjobb minőségben, éles heggyel rendelkeznek egytől-egyig.

A csukázó horgászoknak is tartogat wobblert a Storm kínálata. Ebben a méretosztályban megtaláljátok a legnépszerűbb csukázó wobbler színeket, mint például a Fire Tiger. Gyakran kérdezik Tőlünk, hogyan tudnának nagy csukát fogni pergetve. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy nem használnak nagy wobblereket. Érdemes kipróbálni a 15-20 centiméteres műcsalikat, a siker nem fog elmaradni. A csuka táplálkozása nagyon agresszív, ezt kell kihasználni. Képes a tőle nem sokkal kisebb halakat is megtámadni.
 

A pergető horgászat kellékeit sem kell kihagynunk a Storm kínálatából. Ha a wobblerek már megvannak, már csak twiszterálló doboz kell, amibe helyet kapnak. Az áttetsző szín a legkedveltebb típus, könnyedén áttekinthető pergetés közben. A pergető szett azért előnyösebb a feeder horgászat kellékeitől, mert jóval kisebb helyen elfér. Globális szinten a pergetés ezért népszerűbb horgászmódszer bárminél. Kis helyen elfér, elég hozzá egy rövid pergetőbot és egy pergető táska.
Jó hogy szóba kerültek a pergető táskák. Számos típus közül válogathatsz a horgász webshop kínálatából. Nem kell rá nagy pénzt költeni, akár 5000 forintból kijön egy belépő szintű horgász táska. Nagyban függ a táska ára a benne található dobozok számától. Erre érdemes figyelni!
 

A Streetfishing népszerű a pergető horgászok körében. Ami annyit tesz, annyi cuccot viszel, ami könnyedén elfér a pergető táskádban és a kezedben. Nagyon kényelmes hátizsákok és válltáskák kaphatóak a Halcatraz horgász webáruházban. Elfér rajta és benne minden amire szükséged lehet egy rapid pergetés során.
 

Mi kell egy rapid pergetéshez?
•    Pergető bot
•    Wobblerek
•    Gumihalak
•    Jig fej vagy Cheburashka
•    Merítőszák
•    Fogó, Olló
 

Azon horgászok, akik harcsázó felszerelés összeállításán gondolkodnak, ne hagyják figyelmen kívül a Storm wobblerek kínálatát. Elérhető a Storm kínálatában számos plasztik csali. Ezeket a gumihalakat külön kategóriában osztályozhatjuk. Megtalálható a 7 centiméternél kisebb, amivel süllőre, sügérre, balinra és domolykóra pergethetünk. A kínálatban elérhetőek a 7-12 centiméteres plasztik csalik a csuka horgászatához. Az igazán elhivatott harcsahorgászoknak a 15-20 centiméteres plasztik csalikat bátran ajánljuk. Nem kell félni a csuka pergetése során sem a méretes gumihalaktól, hiszen a nála nem sokkal kisebb egyedekre is képes rárabolni.
Ha sikerült összeállítani a pergető felszerelést, a Storm ragadozó halas wobblereivel és gumihalaival feltöltheted a pergető táskádat! Kiváló minőségű, de elérhető áru termékekkel szolgálnak a Storm csalijai. Pergess tavon, patakban, vagy folyóban, találsz megfelelő termékeket a horgász webshop kínálatában. A Storm Gomoku csalikat az említett vizeken eredményesen alkalmazhatod. Pergetésre fel a Gomoku műcsalikkal!
 

Mutass többet
Találatok száma: 108
Lista szűrése