9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
994Ft Ft19992
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(138)
Raktáron
(76)
(62)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Sufix

Horgászbolt nem létezhet Sufix zsinórok nélkül. Hozzáértés, elhivatottság, magas minőség jellemzi a Sufix termékpalettáját. A horgászat minden területére kínálnak megfelelő alternatívát. A világon számos gyár képes monofil zsinór gyártására. A kulcs a fonott zsinórok előállításában van, amiben a Sufix élenjáró. Világszinten mindössze 5-6 vállalat állítja elő a fonott zsinórokat a különböző cégeknek. A Sufixnak saját fonott zsinór gyára van, fejlesztő csapattal, saját gépsorral. Ebben rejlik a magas minőség és hozzáértés.
Az EFFTEX horgász világkiállításon minden évben új díjakat nyernek el a Sufix zsinórok.
 

A Halcatraz online horgászbolt kínálatában a legtöbb Sufix zsinór elérhető. Legyen szó fluorocarbon, monofil vagy fonott zsinórról. A pergető horgászat szerelmeseitől a bojlis horgászat kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő zsinórt.
 

A fluorocarbon zsinórokat elsősorban a pergető horgászok kezdték el alkalmazni. A pergető felszerelés végszereléke a leggyakrabban fluorocarbon. Teljesen láthatatlanná teszi a pergető felszerelést a fluorocarbon zsinór alkalmazása. Merevsége pedig lecsökkenti a végszerelék gubancolódását. A vastagabb méretű fluorocarbon zsinórokat a harcsázó szerelék összeállítása során alkalmazzák a horgászok. Pozitív tulajdonsága a fluorocarbon zsinórnak, hogy remekül bírja a nehéz terepet. A pontyozó horgászatban a bojlis szerelék összeállítása során egyre népszerűbb a használata a pozitív tulajdonságai miatt. A feeder horgászatban 8-10 cm-es előkéket érdemes kötni fluorocarbon zsinórból. Meggátolható a gubanc és teljesen láthatatlan a vízben. A match horgászat kedvelőinek az egészen vékony méretű fluorocarbon zsinór ajánlott a hosszabb méretű vízközti horgászathoz. A Sufix Super 21 Fluorocarbon teljes választékban megtalálható a horgász webáruház kínálatában.


Érdemes megemlíteni a Sufix Advance zsinórcsaládot. A fluorocarbon pozitív tulajdonságai párosulnak a monofil zsinór kedvelt adottságaival. 2017-ben EFFTEx díjas zsinór vált belőle. A horgászbolt zsinór értékesítésének tetemes részét ez a zsinórcsalád fedi le. Elérhető áttetsző színben a pergető horgászok számára. A Hi-Vis Yellow szín a bojlis horgászatban népszerű.
 

Mik a pozitív tulajdonságai?
•    Magas kopásállóság
•    Kevés nyúlás
•    Kiválóan köthető
•    Jó csomótűrés
 

Elérhető a Sufix Advance horgász zsinór 300 méter és 1000 méteres kiszerelésben a horgász webshop kínálatában.
 

A fonott zsinórok számos horgászmódszer során felhasználhatóak. Lehet készíteni belőle horogelőkét feeder horgászat vagy bojlis végszerelékhez . A pergető szett összeállítása során 10-ből 8 alkalommal fonott zsinór a kerül fel főzsinórnak. Óriási különbséget fedezhetünk fel a zsinórok között. Megkülönböztetünk hagyományos fonott zsinórt, amely általában 4 szálból készült. A modern fonott zsinórok 8 szálból állnak és körszövött felépítéssel rendelkeznek. Egy modern Sufix fonott zsinór körszövött, kevés vizet vesz fel és sokkal csendesebb a futása a gyűrűkön.

A Sufix Nanobraid zsinórcsalád kifejezetten alkalmas a feeder horgászathoz. Saját fejlesztésű, magas kopásállósággal bír. Kifejezetten ajánlott a fenekező szerelékekhez és akár előkét is köthetünk belőle.

A Sufix X8 zsinór a pergető horgászok számára készült. Kifejetten csendes futású körszövött zsinór, amely remek ár-érték aránnyal rendelkezik. Legyen szó süllő horgászatáról vagy harcsázásról, mindenki talál a számára megfelelő átmérőjű verziót.

A prémium minőségű egyedi zsinórok készítésében a Sufix élen jár. Így született meg a G-Core 13 pergető zsinór. 12 szál HMPE szál adja a fonat külső részét. A zsinór belsejében egy GORE® Performance Fiber szál fut. Ez a vezérszál gondoskodik a zsinór tartósságáról, így nem fog a használat során ellaposodni.
A pontyozó előkezsinórok népszerű tagja a Sufix Herculine fonottzsinór. Igazán jól köthető, kiváló csomótűréssel és lágysággal. Elérhető a horgász webshop felületén több méretben és színben.


 

Mutass többet
Találatok száma: 138