Szűrők
Bruttó ár
994Ft Ft39992
Akciós / Új
(7)
(4)
Gyártó
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(161)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
Raktáron
(46)
(115)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (6)
mm (6)
mm (3)
mm (5)
mm (4)
mm (6)
mm (2)
mm (9)
mm (1)
mm (13)
mm (1)
mm (1)
mm (10)
mm (1)
mm (1)
mm (11)
mm (1)
mm (1)
mm (10)
mm (12)
mm (9)
mm (7)
mm (3)
mm (4)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Sufix

Horgászbolt nem létezhet Sufix zsinórok nélkül. Hozzáértés, elhivatottság, magas minőség jellemzi a Sufix termékpalettáját. A horgászat minden területére kínálnak megfelelő alternatívát. A világon számos gyár képes monofil zsinór gyártására. A kulcs a fonott zsinórok előállításában van, amiben a Sufix élenjáró. Világszinten mindössze 5-6 vállalat állítja elő a fonott zsinórokat a különböző cégeknek. A Sufixnak saját fonott zsinór gyára van, fejlesztő csapattal, saját gépsorral. Ebben rejlik a magas minőség és hozzáértés.
Az EFFTEX horgász világkiállításon minden évben új díjakat nyernek el a Sufix zsinórok.
 

A Halcatraz online horgászbolt kínálatában a legtöbb Sufix zsinór elérhető. Legyen szó fluorocarbon, monofil vagy fonott zsinórról. A pergető horgászat szerelmeseitől a bojlis horgászat kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő zsinórt.
 

A fluorocarbon zsinórokat elsősorban a pergető horgászok kezdték el alkalmazni. A pergető felszerelés végszereléke a leggyakrabban fluorocarbon. Teljesen láthatatlanná teszi a pergető felszerelést a fluorocarbon zsinór alkalmazása. Merevsége pedig lecsökkenti a végszerelék gubancolódását. A vastagabb méretű fluorocarbon zsinórokat a harcsázó szerelék összeállítása során alkalmazzák a horgászok. Pozitív tulajdonsága a fluorocarbon zsinórnak, hogy remekül bírja a nehéz terepet. A pontyozó horgászatban a bojlis szerelék összeállítása során egyre népszerűbb a használata a pozitív tulajdonságai miatt. A feeder horgászatban 8-10 cm-es előkéket érdemes kötni fluorocarbon zsinórból. Meggátolható a gubanc és teljesen láthatatlan a vízben. A match horgászat kedvelőinek az egészen vékony méretű fluorocarbon zsinór ajánlott a hosszabb méretű vízközti horgászathoz. A Sufix Super 21 Fluorocarbon teljes választékban megtalálható a horgász webáruház kínálatában.


Érdemes megemlíteni a Sufix Advance zsinórcsaládot. A fluorocarbon pozitív tulajdonságai párosulnak a monofil zsinór kedvelt adottságaival. 2017-ben EFFTEx díjas zsinór vált belőle. A horgászbolt zsinór értékesítésének tetemes részét ez a zsinórcsalád fedi le. Elérhető áttetsző színben a pergető horgászok számára. A Hi-Vis Yellow szín a bojlis horgászatban népszerű.
 

Mik a pozitív tulajdonságai?
•    Magas kopásállóság
•    Kevés nyúlás
•    Kiválóan köthető
•    Jó csomótűrés
 

Elérhető a Sufix Advance horgász zsinór 300 méter és 1000 méteres kiszerelésben a horgász webshop kínálatában.
 

A fonott zsinórok számos horgászmódszer során felhasználhatóak. Lehet készíteni belőle horogelőkét feeder horgászat vagy bojlis végszerelékhez . A pergető szett összeállítása során 10-ből 8 alkalommal fonott zsinór a kerül fel főzsinórnak. Óriási különbséget fedezhetünk fel a zsinórok között. Megkülönböztetünk hagyományos fonott zsinórt, amely általában 4 szálból készült. A modern fonott zsinórok 8 szálból állnak és körszövött felépítéssel rendelkeznek. Egy modern Sufix fonott zsinór körszövött, kevés vizet vesz fel és sokkal csendesebb a futása a gyűrűkön.

A Sufix Nanobraid zsinórcsalád kifejezetten alkalmas a feeder horgászathoz. Saját fejlesztésű, magas kopásállósággal bír. Kifejezetten ajánlott a fenekező szerelékekhez és akár előkét is köthetünk belőle.

A Sufix X8 zsinór a pergető horgászok számára készült. Kifejetten csendes futású körszövött zsinór, amely remek ár-érték aránnyal rendelkezik. Legyen szó süllő horgászatáról vagy harcsázásról, mindenki talál a számára megfelelő átmérőjű verziót.

A prémium minőségű egyedi zsinórok készítésében a Sufix élen jár. Így született meg a G-Core 13 pergető zsinór. 12 szál HMPE szál adja a fonat külső részét. A zsinór belsejében egy GORE® Performance Fiber szál fut. Ez a vezérszál gondoskodik a zsinór tartósságáról, így nem fog a használat során ellaposodni.
A pontyozó előkezsinórok népszerű tagja a Sufix Herculine fonottzsinór. Igazán jól köthető, kiváló csomótűréssel és lágysággal. Elérhető a horgász webshop felületén több méretben és színben.


 

Mutass többet
Találatok száma: 161
Lista szűrése