Szűrők
Bruttó ár
2788Ft Ft16491
Gyártó
(32)
Raktáron
(30)
(2)
Átmérő
mm (2)
mm (3)
mm (6)
mm (1)
mm (7)
mm (1)
mm (3)
mm (5)
mm (1)
mm (3)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Trabucco

Az 1986-ban alapított Roberto Trabucco tapasztalatának és szenvedélyének köszönhetjük a Trabuccot. A minőség és a termékválaszték tekintetében a kereskedelem élvonalában mozog. A közismert horgászbotok, fantasztikus etetőanyagok világszerte ismertek. Páratlan minőségi zsinórok az egyik legismertebb horgász termékei az európai piacon.

A pontosság és úszók műszaki megoldása miatt a Trabucco Fishing Diffusiont az egyik legismertebb márka. Az új termék kutatására és fejlesztésére folyamatos, ezek lehetővé teszik egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező új cikkek előállítását.  2500nm-es raktárral rendelkeznek. Tapasztalt és motivált alkalmazottak dolgoznak köreikben. A termékfejlesztéshez és a marketingstratégiához pozitívan állnak hozzá. Arra törekednek ,hogy kielégítsék bármelyik konkrét piac igényét. A Trabucco termékcsalád a Halcatraz horgászboltban is megtalálható. A különböző Trabucco horgászkellékek közül nálunk csak a zsinórok találhatók meg. Így ezekről fogok némi tájékoztatót közölni.


Zsinór típusokból is nagyon sokféle létezik:

  • Monofil zsinór
  • Fonott zsinór
  • Nanofil zsinór
  • Legyező zsinór
  • Egyéb


Ezeken belül is többféle kategóriák léteznek.


Monofil zsinór:
A monofil zsinór a horgászzsinórok fajtái között talán a legelterjedtebbek. Sokáig hazánkban nem is nagyon lehetett más fajtával találkozni. A monofil zsinórokat egy speciális eljárással készítik. Nagyon vékony lyukakon préselik át a megolvasztott műanyagot, majd ezeket a szálakat nyújtják tovább. Teszik ezt egészen addig, míg el nem érik a kívánt vastagságot.
Mérettartománya az egészen vékonytól a nagyon vastag, erős méretig terjed, 0,1-1 mm között szinte mindenféle méretben megtalálható. A vékonyabb fajták főképp horogelőkére használatosak, ezek lágysága, nyúlékonysága előnyös a csali felkínálás során. Kiválasztásuknál fontos figyelembe venni szakítószilárdságukon, valamint vastagságukon felül süllyedő képességüket is. A monofil horgászzsinórok fajtái között szót érdemel a fluorocarbon zsinór is. Ezek a zsinórok főképp abban különböznek hagyományos társaiktól, hogy szinte teljesen átlátszóak. Emiatt a tulajdonságuk miatt azonban kissé sprődebbek, mint hagyományos társaik. Főképp horogelőke, vagy dobóelőtét kötéséhez használják őket, de a pergető horgászok gyakran alkalmazzák főzsinórként is. Monofil zsinórok méretpontosabbak, mint a fonott kivitelek.

Pergető monofil zsinórok:
Talán legnagyobb előnye a fonottakkal szemben az ára. Fontos még, hogy általában jóval nagyobb mennyiséget is kapunk a „kedvezőbb” árért. Némelyik típus víztiszta kivitelben készül. Ezek általában olyan szituációkban lehet eredményesen használni, amikor fontos a használt zsinór láthatatlansága. A monofil pergető zsinórok előnyeinél szokás feltüntetni a hagyományos monofillal szemben az alacsonyabb nyúlást. A tökéletesen sima felület. A sima, kopásálló felület csendesebb használatot tesz lehetővé, mint a fonott zsinórral való horgászat.

Feeder zsinórok:
Ideális keménység, kontrollált nyúlás, gyors süllyedés és magas kopásálló képesség jellemzi ezt a monofil zsinórt. Segítségével a távoli dobások is pontosan hajthatók végre.

Egyéb zsinórok:
Bojlis vagy univerzális fenekező horgászoknak. Tökéletesen alkalmas bármilyen típusú fenekező horgászatra. Ezeknek a kiszerelése is elég széles skálán mozog. A 150m-es kiszereléstől akár a 3000m-ig vagy még több méteres kiszerelésig. Az ilyen típusú zsinóroknál jelentős lehet még a szín. Gondoljunk itt a fluo zsinórokra. Ezeknek éjszaka van jelentősége. Lámpafénynél jól látható a zsinór, így dobáskor vagy fárasztáskor hatalmas előny lehet.

Találatok száma: 32
Lista szűrése