Szűrők
Bruttó ár
2788Ft Ft16491
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(32)
Átmérő
mm (2)
mm (3)
mm (6)
mm (1)
mm (7)
mm (1)
mm (3)
mm (5)
mm (1)
mm (3)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Trabucco

Az 1986-ban alapított Roberto Trabucco tapasztalatának és szenvedélyének köszönhetjük a Trabuccot. A minőség és a termékválaszték tekintetében a kereskedelem élvonalában mozog. A közismert horgászbotok, fantasztikus etetőanyagok világszerte ismertek. Páratlan minőségi zsinórok az egyik legismertebb horgász termékei az európai piacon.

A pontosság és úszók műszaki megoldása miatt a Trabucco Fishing Diffusiont az egyik legismertebb márka. Az új termék kutatására és fejlesztésére folyamatos, ezek lehetővé teszik egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező új cikkek előállítását.  2500nm-es raktárral rendelkeznek. Tapasztalt és motivált alkalmazottak dolgoznak köreikben. A termékfejlesztéshez és a marketingstratégiához pozitívan állnak hozzá. Arra törekednek ,hogy kielégítsék bármelyik konkrét piac igényét. A Trabucco termékcsalád a Halcatraz horgászboltban is megtalálható. A különböző Trabucco horgászkellékek közül nálunk csak a zsinórok találhatók meg. Így ezekről fogok némi tájékoztatót közölni.


Zsinór típusokból is nagyon sokféle létezik:

  • Monofil zsinór
  • Fonott zsinór
  • Nanofil zsinór
  • Legyező zsinór
  • Egyéb


Ezeken belül is többféle kategóriák léteznek.


Monofil zsinór:
A monofil zsinór a horgászzsinórok fajtái között talán a legelterjedtebbek. Sokáig hazánkban nem is nagyon lehetett más fajtával találkozni. A monofil zsinórokat egy speciális eljárással készítik. Nagyon vékony lyukakon préselik át a megolvasztott műanyagot, majd ezeket a szálakat nyújtják tovább. Teszik ezt egészen addig, míg el nem érik a kívánt vastagságot.
Mérettartománya az egészen vékonytól a nagyon vastag, erős méretig terjed, 0,1-1 mm között szinte mindenféle méretben megtalálható. A vékonyabb fajták főképp horogelőkére használatosak, ezek lágysága, nyúlékonysága előnyös a csali felkínálás során. Kiválasztásuknál fontos figyelembe venni szakítószilárdságukon, valamint vastagságukon felül süllyedő képességüket is. A monofil horgászzsinórok fajtái között szót érdemel a fluorocarbon zsinór is. Ezek a zsinórok főképp abban különböznek hagyományos társaiktól, hogy szinte teljesen átlátszóak. Emiatt a tulajdonságuk miatt azonban kissé sprődebbek, mint hagyományos társaik. Főképp horogelőke, vagy dobóelőtét kötéséhez használják őket, de a pergető horgászok gyakran alkalmazzák főzsinórként is. Monofil zsinórok méretpontosabbak, mint a fonott kivitelek.

Pergető monofil zsinórok:
Talán legnagyobb előnye a fonottakkal szemben az ára. Fontos még, hogy általában jóval nagyobb mennyiséget is kapunk a „kedvezőbb” árért. Némelyik típus víztiszta kivitelben készül. Ezek általában olyan szituációkban lehet eredményesen használni, amikor fontos a használt zsinór láthatatlansága. A monofil pergető zsinórok előnyeinél szokás feltüntetni a hagyományos monofillal szemben az alacsonyabb nyúlást. A tökéletesen sima felület. A sima, kopásálló felület csendesebb használatot tesz lehetővé, mint a fonott zsinórral való horgászat.

Feeder zsinórok:
Ideális keménység, kontrollált nyúlás, gyors süllyedés és magas kopásálló képesség jellemzi ezt a monofil zsinórt. Segítségével a távoli dobások is pontosan hajthatók végre.

Egyéb zsinórok:
Bojlis vagy univerzális fenekező horgászoknak. Tökéletesen alkalmas bármilyen típusú fenekező horgászatra. Ezeknek a kiszerelése is elég széles skálán mozog. A 150m-es kiszereléstől akár a 3000m-ig vagy még több méteres kiszerelésig. Az ilyen típusú zsinóroknál jelentős lehet még a szín. Gondoljunk itt a fluo zsinórokra. Ezeknek éjszaka van jelentősége. Lámpafénynél jól látható a zsinór, így dobáskor vagy fárasztáskor hatalmas előny lehet.

Találatok száma: 32
Lista szűrése