Szűrők
Bruttó ár
1988Ft Ft45991
Akciós / Új
(1)
(1)
Gyártó
(1)
(2)
(12)
(2)
(1)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Raktáron
(11)
(9)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Gázfőzők -gázpalackok horgászathoz

A camping cuccok egyre nagyobb szerepet kapnak a horgászatok során. Vegyünk, például egy több napos horgászatot, ahol nomád körülmények között kell megoldanunk az étkezésünket is. Vannak ételek és italok is, amik akár több napig is elvannak. De egy hűvös őszi reggelen kinek ne esne jól egy meleg tea vagy egy jó forró kávé. Ezek elkészítése kivitelezhetetlen lenne egy jó főzőfej nélkül. Ezekre nyújtanak megoldást a gyártók. A Fox Kemping Gáz Főzőfej - Fox Cookware Infrared Stove egy különleges főzőfej. Az infravörös technológia lehetővé teszi, hogy az égőfej magasabb hőmérsékleten adja le a hőt, kevesebb gáz felhasználásával, mint egy hagyományos stílusú tűzhely. Röviden ez azt jelenti, hogy egy adag víz felforralása kevesebb időt vesz igénybe, és kevesebb gázt fogyaszt, mint korábban, így időt és pénzt takaríthatunk meg.

Az Infravörös technológia koncentráltabb, nagyobb hő leadást eredményez. 30%-al nagyobb hatékonyság, ha az új Fox Cookware Power Boil serpenyővel együtt használjátok.1760W teljesítményt képes leadni. A Prologic főzőfejeinek köszönhetően. A Blackfire tűzhelyek tükröződés gátló Blackfire bevonatunkkal készülnek, amely nemcsak jól néz ki, de rendkívül hasznos is. A teljes termékcsaládot alaposan tesztelték, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák anélkül, hogy a gázzal történő főzés során a hatékonyság vagy a stabilitás rovására menne.

Az összes tűzhely állítható lángszabályozással rendelkezik, amely lehetővé teszi az általuk biztosított hőfok pontos szabályozását, és jobb főzési élményt nyújt. A kompakt szállítási méretnek köszönhetően könnyen és biztonságosan tárolhatók a mellékelt hálós tasakban. Akár egy gyors éjszakázásra, akár egy hosszadalmas horgászatra vágysz, nem is érted majd, hogyan tudtál eddig valaha is meglenni Blackfire és C-Series tűzhely nélkül. Az általunk forgalmazott főzőfejekhez teljes mértékben kompatibilis gázpalackokat is árulunk. A gázpalackokat valós készletről tudjátok meg rendelni. Kettő fajta méretben elérhető az online horgászboltunkban. A kisebb töltőtömege 230gramm, míg az XL-es méretűé 440gramm. A palackok teljesen egyszerűen működnek és könnyedén csatlakoztathatóak a főzőfejekre és már mehet is a főzőcskézés.

Mutass többet
Találatok száma: 20
Lista szűrése