Szűrők
Bruttó ár
5989Ft Ft79791
Akciós / Új
(2)
(1)
Gyártó
(6)
(1)
(2)
(1)
(2)
(2)
(10)
(1)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(2)
Raktáron
(19)
(9)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Horgász asztal és tartozékaik

Mindenki találkozott már olyan helyezettel horgászat közben hogy sáros volt a talaj és nem akartuk lerakni az értékes kiegészítőinket vagy a csalikat. Erre szolgál kiváló megoldást egy horgász asztal. A székünk vagy éppen ha kint alvós horgászaton vagyunk akkor az ágyunk mellett is elfér kényelmesen mérettől függően. A kollégák közül szinte minden békés halas horgász használja ezeket az asztalokat. A bojlis horgászok kedvenc kiegészítői közé tartoznak az asztalok. Általában ők vannak a legtöbbet kint egyhuzamban a vízparton és ők már egészen méretben is használják.

Mire is jó egy horgász asztal a vízparton:

  • Aprócikkek, csalik, előkék tárolására.
  • Ha nagyobb mérető az asztalunk akár enni is tudunk mellette vagy éppen eltudjuk készíteni azon az ételt.

Akár tóparton vagy folyóvíznél horgásztunk én mindig vittem magammal egy kis asztalt mivel nagyon praktikusnak tartom a feeder és a bojlis horgászat során is.

Egy termék, amit kiemelten tudok ajánlani hogyha az ember nagyobb asztalt keres:

  • Fox Horgász Asztal Tároló Rekesszel.

Kettő az egy-ben megoldást kínál, kombinálja a nagyméretű horgász asztalt az alátehető tárolóval. Konyhai és egyéb felszerelések tárolására lett tervezve. Nagyobb sátrakba és/vagy konyha sátrakba ajánlott. Kompakt és könnyen szállítható sőt, még gyorsan is összecsukható. Két különálló tárolóval, melyek polcozottak. Alumínium Khaki színű váz és zöld strapabíró poliészter anyag. Hálós panelekkel van felszerelve hogy még több helyet biztosítson. Hordtáskával érkezik a könnyű szállítás érdekében. (Felállított méret 120cm hosszú x 60cm mély x 68cm magas Összecsukott méret: 61cm x 61cm x 9cm Súly 8,8 kg) 

Remélem meggyőző volt számotokra is ez a kis cikk és hamar beszereztek egy asztalt. Nagyon megkönnyíti az ember életét a vízparton. Látogassátok meg a webshopunkat még több szuper asztalért és találjátok meg a nektek legmegfelelőbbet. Ha pedig segítségre lenne szükségetek, akkor gyertek el horgászboltunkba és kérdezzetek nyugodtan kollégáinktól.

Mutass többet
Találatok száma: 28
Lista szűrése