Szűrők
Bruttó ár
5248Ft Ft47692
Akciós / Új
(18)
Gyártó
(2)
(5)
(7)
(1)
(8)
(1)
(2)
(3)
(17)
(6)
(1)
(3)
(2)
(3)
(8)
(3)
(1)
(5)
(3)
(1)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(8)
(3)
(2)
Raktáron
(16)
(23)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Akciós pergető szett

Még soha nem próbálkoztál a pergető horgászattal?

Bizonyára nem vagy ezzel egyedül. Hazánkban az elmúlt 3 évben kezdett kialakulni a magasabb fokú érdeklődés a pergető horgászfelszerelések iránt. A pergetést a legtöbb esetben háttérbe szorítják a horgászaink a bojlis és a feeder horgászat javára. Amikor beköszönt az ősz megváltozik a horgászmódszerek iránti érdeklődés. Már nem szívesen látogatják a tavakat az átlagos pecások, hiszen hideg és gyakran „nyálkás” az időjárás. A legjobb minőségű horgász ruhákban sem komfortos egy egész napot fagyoskodni és várni a ponty kapásra. Erre az időszakra a legjobb horgászmódszer a pergető horgászat. Az elkezdéséhez nem szükséges nagyon komoly horgászfelszerelés. Nincs is jobb annál, amikor cserkelve ismered meg egy tavacska, vagy egy folyó különböző szakaszait. Hátadon a pergető táska, kezedben a pergető bot és az oldaladon egy merítőszák. Nem is kell ennél több a pergetés elkezdéséhez, hiszen az alapokat mi már összeállítottuk neked!

A pergető szetteket a kezdő horgászoknak találtuk ki, akik még csak most ismerkednek e remek horgászmódszerrel. Próbáltuk kiválasztani azokat a horgászfelszereléseket, melyek jó minőségűek és nem fog problémát okozni a használatuk.

Mekkora hosszúságú pergető botot válasszak?

Fontos kérdés, ami megalapozza a pergető felszerelésedet. El kell dönteni, hogy partról vagy csónakból szeretnél horgászni. Amennyiben a parti pergetést szeretnéd kipróbálni, azt javasoljuk, hogy 2,40 méteres botot válassz minimum hozzá! Csónakos horgászat esetén elegendő ettől jóval rövidebb pergető bot. A 2,00 méter körüli pergető botok tökéletesen alkalmasak erre a célra. Könnyebb lesz a hal fárasztása után a csónakba emelni rövidebb pergető bottal. Főleg, ha többen pecáztok egy csónakban, akkor nem fogjátok zavarni egymás dobását.

Létezik univerzális pergető bot?

Azt szoktuk mondani, hogy nem. Viszont, ha friss belépő pergető horgász vagy, akkor egy 2,10 méteres pergető bot hosszban kiegyezhetünk. Azzal le tudod fedni a csónakos és parti horgászatot is. Természetesen ezt addig, ameddig rabul nem ejt ez a horgászmódszer.

Az akciós pergető szettek között minden alternatívára kínálunk megoldást. Ősszel fontos a jól megválasztott ruházat pergetés során. A gyakori dobások miatt könnyű kimelegedni és megfázni. Öltözz rétegesen, dobj sokat, és fog sok ragadozó halat! 

Mutass többet
Találatok száma: 39
Lista szűrése