DAM spiccbotok

Köztudott, hogy a DAM (Deutsche Angelgeräte Manufaktur) néven ismert márka az egyik legrégebbi horgászcikk gyártó, amely a ami napig jelen van a piacon. Az 1875-ben alapított brand számos olyan újítással büszkélkedhet, amelyekkel nagyban megelőzték a piac többi szereplőjét. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy már a 70-es évektől kezdve alkalmazták a még ma is modernnek számító karbon alapanyagot a botok gyártása során. A hatalmas múltnak köszönhetően óriási mértékű tapasztalatot gyűjtöttek a horgászcikkek gyártásához és fejlesztéséhez. Így nem meglepő, hogy a DAM a mai napig az egyik legismertebb és legkedveltebb márka - horgászmódszertől függetlenül.

Bár sokan figyelmen kívül hagyják, de érdemes tudni, hogy a horgászatnak is megvannak a maga lépcsőfokai. Ha valaki azonnal egy komoly orsóval szerelt felsőkategóriás bottal próbálkozik, könnyen elmehet a kedve a tevékenységtől. Nem biztos, hogy elsőre boldogulni fog, hacsak nem egy valódi tehetségről van szó. Érdemes tehát végig járni a szamárlétrát, ami a horgászatban a spiccbotozással kezdődik. A spiccbotot nevezik még direkt botnak is. Ez egy gyűrűsor nélküli, egyszerű botból, megfelelő hosszúságú zsinórból és egy úszós végszerelékből áll. Erre nagyszerű választás lehet a DAM Base-X sorozat bármely tagja! A Base-X Tele spiccbotok páratlan ár-érték arányú üvegszálas teleszkópos eszközök, melyek tökéletesek lehetnek kezdők számára.

A Base-X 3, 4, 5, 6 és 7 méteres hosszban érhető el, így a csónakos használattól akár egy rossz minőségű, szakadt partszakaszon történő horgászatig mindenhová találhatunk számunkra megfelelőt. Ha a mozdulataink eléggé letisztultak és ezzel már magabiztosan bánunk, elkezdhetjük az orsóval szerelt eszközök használatát. Elsőre nem is gondolnánk, hogy a különböző üvegszálas spiccbotokkal történő peca óriási élmény. Az üvegszál amellett, hogy olcsó, rendkívül jól tolerálja a kezdők hibáit, így valószínűleg egy erősebb hal akasztásakor sem kell bottörés miatt bosszankodnunk.

A DAM Base-X spiccbot sorozat kiváló választás lehet ilyen célra! A német precizitásban itt sem fogunk csalódni.

DAM SPICC BOTOK

Gyártó/Forgalmazó: Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 
A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.
A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!
Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével
Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!
Mutass többet
Találatok száma: 5
Lista szűrése