Szűrők
Bruttó ár
589Ft Ft3991
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(21)
(2)
(17)
(58)
(5)
(28)
(1)
(18)
Legnépszerűbb termékeink
(3)
Raktáron
(43)
(107)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Feeder Aroma

Te is szereted a feeder horgászatot? Bizonyára igen, ha feeder aroma választása előtt állsz. Nem hiába töretlen a feederezés népszerűsége, hiszen kicsi az eszközigénye és könnyedén lehetsz eredményes. A bojlis horgászmódszerhez képest jóval kevesebb horgász felszerelést kell a vízpartra juttatni. Olykor 2-3 óra leforgása alatt is meglepően sok halat lehet fogni feeder felszereléssel.

Mi a titka a sikeres feeder horgászatnak?

Az első és legfontosabb a megfelelő etetőanyag kiválasztása. A helyesen kiválasztott feeder etetőanyag sok mindentől függ. Számításba kell venni a meghorgászandó vízterületet, célhalakat és az adott évszakot is. Az etetőanyag lehet por állagú, előre bekevert vagy micropellet. Feederezés során a végszerelék is eltérhet egymástól a horgász igényei szerint:

  • Bordás kosár
  • Feeder kosár
  • Mehod kosár

Az etetőanyag és az etetőkosár kiválasztása után jön az egyik legfontosabb kelléke a sikeres feeder horgászatnak. Ez nem más, mint a feeder aroma. Feeder aromának nevezhetjük azokat a folyékony halmazállapotú liquideket, amelyek az etetőanyagba vagy az etetőkosárra kerülnek a végszerelék vízbe juttatása előtt.

A feeder aroma kiválasztásakor fontos megkülönböztetni az etetőanyagba keverhető és a kosárra nyomható aromákat

Az etetőanyagba keverendő feeder aromák általában hígabb állagúak. Nagyban fokozható az etetőanyag aroma kiáramlása a megfelelő aroma bekeverésével. Érdemes először az aromát vízzel összekeverni és ezután nedvesíteni az etetőanyagot. Ezzel a módszerrel egyenletesen fogja átvenni az etetőanyag az aroma ízvilágát és tovább elég. A bekevert etetőanyag kosárba töltése után is tovább aromásíthatjuk azt. Erre a célra a nagyobb sűrűségű, jobb tapadási képességű aromát kell választani. Az előnye, hogy megtapad az etetőanyagon és a meder alján fejti ki a hatását. Konkrétan irányt mutat az etetés környékén táplálkozó halaknak. A legnépszerűbb feeder aromákat megtalálod a Halcatraz horgászbolt webáruházában.

  • Feedermánia
  • Stég Product
  • Haldorádó
  • Promix
  • Benzar Mix

Bátran ajánljuk a kezdő feeder horgászoktól kezdve mindenkinek, hogy próbálják ki valamelyik feeder aromát az etetőanyag aromásításához. Bízunk benne, hogy a siker nem marad el.

Mutass többet
Találatok száma: 150
Lista szűrése