9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Hidegvízi aroma

Te szoktál használni aromát az etetőanyag bekeveréséhez? Bizonyára igen a válasz. A horgászok ugyanis gyakorta használnak az időjárásnak és a víz hőmérsékletnek megfelelő folyékony aromákat. Az etetőanyag ízével harmonizáló folyékony aroma igenis növeli a kapások mennyiségét. A vízbe kerülő aromák a meder alján fejtik ki hatásukat, de már a vízbe csobbanáskor utat mutatnak a csalétek felé. Ezért fokozottan hatásos a lehűlt vízben aromát használni az eredményünk javításához.

A horgász webáruházunk kínálatában több neves gyártó terméke közül lehet választani megfelelő aromát hideg vízre.

A feeder horgászok között igen népszerűek az alábbi hidegvizi aromák:

  • Haldorádó CSL Aroma
  • Maros Mix CSL Aroma
  • Promix

Hidegvizi aromák bojlizáshoz:

A bojlis horgászoknak sem kell megijedni, hiszen a Dynamite Baits palettáján több hideg vízre szánt aroma is megtalálható. 

A Haldorádó CSL Aroma termékcsalád előemésztett fehérjét, jól oldódó tápanyagokat, természetes cukrot, szabad aminosavakat, vitaminokat, ásványi sókat és étvágyfokozó betaint is tartalmaz. Színe sötétbarna és öt különböző ízesítéssel kerül forgalomba. A Vörös Démon, a Mézes Pálinka, Tenger Kincse, Fagyos Ponty a négy legnépszerűbb, sokszor bizonyított és bevált aroma. Nyugodtan lehet használni 15 Celsius fokos vízben, vagy alatta.

A Maros Mix által forgalmazott CSL aroma előemésztett fehérjét, jól oldódó tápanyagokat, természetes cukrot, szabad aminosavakat, vitaminokat és ásványi sókat tartalmaz. Mindemellett magas proteintartalma is. Kivételes csalogató hatással van a nagytestű halakra, főként a pontyra, amurra. Erős hatású aroma, különösen hatásos, ha etetőanyagot víz helyett ezzel keverjük be. A legismertebb felhasználási köre a pelletek aromásítása. A belocsolt pelletekből hamar kioldódik és a vízben és ellenállhatatlan csalogató hatást vált ki.

A legnépszerűbb Dynamite Baits hideg vízi aromáról nem szabad megfeledkezni. Dynamite Baits Swim Stim Aroma-F1 Cool Water 500ml. Az eredeti F1 Sweet Pellet Soak nagy sikere után az új „Cool Water” változat ugyanazokat a folyékony összetevőket kínálja, de könnyebb és finomabb változatokban. Ideális hűvösebb időben horgászathoz, közvetlenül a jeges téli hőmérsékletig. A Swim Stim vonzerejét és világos színét adja hozzá a pelletekhez, hogy szinte elmosódott és biztonságos megjelenést adjon nekik, miközben odavonzza a pontyokat és kárászokat. A folyadék ugyanolyan ízű, mint az eredeti F1 édes pellet folyadék, apróbb változtatások mellett még használhatóbb tavasszal és ősszel a hideg vízben. Adja hozzá a folyadékot közvetlenül pelletekhez, horogcsalikhoz és őrleménykeverékekhez, és a siker garantált lesz.

Bízunk benne, hogy megtalálod az igényeidnek megfelelő hideg vízi aromát a kínálatunkban.

Mutass többet
Találatok száma: 27

Dynamite Baits F1 Pellet Soak 500ml

Bruttó ár:
2 690,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!