Zsebpeca - Úszós szerelék

Az előregyártott úszós szerelékek, köznapi nyelven, zsebpecák nagyban megkönnyíthetik az életünket. Sok horgász már rég nem készít, készített ilyen szereléket, előszeretettel vásárol készre kötve. Óriási előny, például csalihal szedésénél, hogy az amúgy is néhány percig tartó eseményre nem kell több időt pazarolni. Az be kell vallani, aki nem köt ilyet a gyakran, annak igen is bajlódás lehet a vége. A kis mérető horog, a vékony főzsinór, a fő és jelzőólmok felhelyezése.

Óriási segítséget lehet még, ha gyermekünkkel spiccbottal horgászunk. A fiatal generáció a rejtelmek elsajátítása közben gyakran vét, véthet hibát. Akad, szakad, gubancolódik. Nem csoda, hisz a mozdulatok még nem tisztultak le teljesen, senki sem ezzel a tudással születik.

Az előzőekben felsorolt helyzetekre tökéletes az előre szerelt kész úszós szerelékek, melyeknél nincs más teendőnk, mint a főzsinór hosszának méretre szabása. A spiccbot hosszához igazítjuk, rögzítjük és indulhat is a horgászat. Ilyen létrás szereléket találunk a Cormoran, a Nevis és az Energofish választékában. Nagyon kedvező ár-érték arányban kerültek a piacra, tökéletes választás a mindennapi használatra.

De meg kell elégedni ezekkel az egyszerű megoldásokkal? Kiemelkedő minőségben is találhatunk a Halcatraz webáruházban készre kötött úszós szereléket?

Természetesen, a válasz igen. Az Exner által gyártott létrás úszós szerelék minden igényünket kielégíti. Minőségi horgokkal zsinórral szerelve, tökéletesen súlyozva. Az úszók alakját és gyártási minőségét is ki kell emelni. Hazánk amúgy is úszógyártó nagyhatalom. Az Exner minőségi úszói nélkül biztos nem lenne ennyire jól használható ez a kész szerelék. A választékuk is minden igényt kielégít, hisz a folyóvizekre és az állóvizekre is kínál megoldást.

A gömb és répa úszók a folyó illetve áramló vizekre ajánlott spiccbotos úsztatáshoz. A ceruza úszóval szerelt változat a tavi horgászatra készült.

Könnyítse meg életét és a horgászatait, mindig legyen a horgászfelszerelésben néhány előszerelt úszós szerelék. Válassza nagy bizalommal a kínálatunkban szereplő termékeket, több minőségi kategóriában is kínálunk zsebpecát a vásárlóink számára.

ZSEBPECA - ÚSZÓS SZERELÉK

Gyártó/Forgalmazó:
Cormoran -  Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25
Energofish - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75
Exner - Nagy Attila E.V - 8095 Pákozd, Ipartelepi út, 0202/14. hrsz.
Nevis - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14
Spro - Spro Deutschland GmbH, Németország, 40472 Düsseldorf, Kanzlerstabe u.4.
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Készre kötött úszós szerelék.
Zsebpeca - Úszós Szerelék anyaga: balzafa, műanyag, nylon.
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
Mutass többet
Találatok száma: 22
Lista szűrése