KULCSKARIKA

A pergető horgászat egy horgászmódszer, amelyben a horgász a vízbe dobott műcsalik segítségével próbálja zsákmányul ejteni ragadozó halakat. A kulcskarika itt segít abban, hogy a csali természetes és vonzó mozgást végezzen a vízben. Az élethű mozgás növeli a műcsali megtámadásának esélyét.

A kulcskarika egy fontos alkatrész a pergető horgászatban. Részét képezi minden wobblernek vagy pergetés során alkalmazott műcsalinak. A kulcskarikára kell felhelyezni a horgokat, ez teszi szabaddá az akadást. Ezek az alkatrészek és technikák hozzájárulnak a pergető horgászat és a műcsalis horgászat hatékonyságához.

A kulcskarika megfelelő méretének kiválasztása valóban fontos szempont a horgászat hatékonyságához. Függ a halak fajától, valamint a használt csali méretétől. A Halcatraz webáruház széles választékot kínál kulcskarikákból is. A horgászok így megtalálhatják a megfelelő kulcskarikát az adott horgászmódszerhez és célhalhoz.

Kisebb kulcskarikák általában alkalmasak kisebb méretű műcsalikhoz. Például apró wobblerekhez vagy körforgókhoz. Ezeket a kulcskarikákat a finomabb szerelékekhez és a kisebb halfajokhoz használhatják a horgászok.

Extrém erős kulcskarikák pedig kifejezetten nagyobb és erősebb ragadozó halak, például a harcsa horgászatához ajánlottak. Ezek a kulcskarikák ellenállóbbak és strapabíróbbak, így képesek ellenállni a nagyobb halak erejének. A kulcskarikák méretének megválasztása során fontos figyelembe venni a zsinór vastagságát is. A választáskor érdemes a megfelelő színre is figyelni. Sok pergető horgász jobban bízik a csillogásmentes fekete színű kulcskarikában.

A megfelelő kulcskarika segíthet abban, hogy a horgászat hatékonyabb legyen. A kulcskarikák rozsdamentes anyagból készülnek. Így nagyon sokáig képesek megőrizni gyári állapotukat. Azonban, ha új horgot teszünk fel érdemes cserélni. Ne felejtsük el a régi, anyagfáradás jeleit mutató kulcskarikát cserélni! A Halcatraz webáruház kínálatában valószínűleg minden horgász megtalálja a számára legmegfelelőbb kulcskarikát a kívánt horgászmódszerhez és célhalhoz.

Lássuk milyen márkák közül választhatnak a pergető horgászok:

  • Black Cat
  • Daiwa
  • Energofish
  • Fox Rage
  • HFL
  • MadCat
  • Rapala
  • Reiva
  • VMC

Jól látszik, hogy széles választékkal állunk a horgászok szolgálatára üzletünkben és a webáruházban egyaránt.

KULCSKARIKA

Gyártó/Forgalmazó:
Black Cat - Zebco Europe GmbH, Németország, D-21255 Tostedt, Elsterbogen 12-14
Daiwa - Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25
Black Fighter - Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75
HFL - Plastic Lath Kft, 4400 Nyíregyháza, Városmajor u. 12.
MadCat - Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14
Reiva - Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14
Rapala - Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3
VMC - Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. A horgok rögzítésére szolgál a műcsalihoz vagy mást tartóeszközökhöz.
Kulcskarika anyaga: fém.
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
Mutass többet
Találatok száma: 33
Lista szűrése