Szűrők
Bruttó ár
15899Ft Ft35991
Akciós / Új
(1)
(9)
Gyártó
(14)
(3)
Hossz (m)
(8)
(7)
(2)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Raktáron
(11)
(6)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Expert feeder botok

Te is szeretnél feeder bottal horgászni? A feeder technika az egyik legnépszerűbb horgászmódszer Magyarországon. Könnyen elsajátítható, viszonylag kis eszközigényű módszer. A Carp Expert Feeder botok kiváló minőségű horgászati eszközök. A pozitív tulajdonságai teszi nélkülözhetetlenné a horgászok számára. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes ezeket a termékeket választani és miért különösen vonzó a férfi vagy hölgy horgászok számára. Carp Expert a minőség és a tartósság szinonimája.

A Pink Feeder bot sem kivétel ebben a tekintetben. Erős és könnyű karbon-kompozit anyagból készült, ami hosszú élettartamot garantál. A hölgy horgászok számára különösen vonzó lehet. A vibráló rózsaszín az önállóságot és a stílust fejezi ki, így garantáltan ki fogsz tűnni a parton. A bot tervezése lehetővé teszi, hogy egyszerűen és hatékonyan használd a feeder technikát.

Akár kezdő, akár tapasztalt horgász vagy, könnyedén kezelheted ezt a botot. A Carp Expert Pink Method Feeder bottal rendkívül precízen dobhatsz. Ami különösen fontos, amikor a megfelelő helyre kell dobni az etetőkosarat vagy method kosarat. A Carp Expert termékei híresek a megfizethetőségükről, és a Pink Feeder bot sem kivétel. A női horgászbotok közül a Carp Expertet értékesítjük legnagyobb számban. Az akciós feeder szettek között szintén megtalálod orsóval és pink horgászfelszerelésekkel párosítva. Megkapod a kiváló minőséget anélkül, hogy kiürítenéd a pénztárcádat.

2022-ben került bemutatásra a Carp Expert MAX 1 és MAX 2 botcsalád. Elegáns fekete színben, minőségi gyűrűsorral van szerelve. Megújult külsővel, erős, de könnyű karbon kompozit anyagból készült. A széles választék miatt közeli és távolabbi horgászhelyekhez is ideális.

Minden Carp Expert feeder bot üvegszálas és karbon spiccekkel kerül forgalomba.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a Carp Expert Pink Feeder segítségével különleges élményeket szerezz a horgászatban! Válassz bármilyen Carp Expert botot és légy stílusos és sikeres a parton! A Halcatraz horgász webáruház kínálatában további Carp Expert horgászfelszereléseket találhatsz.

CARP EXPERT FEEDER BOTOK

Gyártó/Forgalmazó: Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 
A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.
A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!
Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével
Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!
Mutass többet
Találatok száma: 17
Lista szűrése