Szűrők
Bruttó ár
21988Ft Ft61592
Gyártó
(9)
Hossz (m)
(2)
(4)
(3)
Raktáron
(2)
(7)
Tagok száma
2 3
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Spirit bojlis botok

Ismered a Carp Spirit termékeket? Nem lepődnénk meg, ha nem a válasz erre a kérdésre. Az elmúlt néhány évben került bemutatásra a Carp Spirit horgászfelszerelések zöme. Francia márkáról van szó, akiknél az első számú célkitűzés a pontyozó horgászok kiszolgálása a legszélesebb körben. Elsőként a Carp Spirit pontyozó aprócikkek kerültek bemutatásra. A nagy sikerük után elkezdték fejleszteni a kemping részleget.

A horgászok körében ismertebbé vált a Carp Spirit brand, ezért nem állt meg a fejlesztőcsapat ezeknél a horgászfelszereléseknél. 2020-ban kerültek forgalomba a Carp Spirit bojli botok. Minden igényt kielégítenek, annyira széles a bot kínálat. A kezdő horgászoktól egészen a verseny horgászokig megtalálják a számításaikat. A pénztárcabarát Carp Spirit botok is kifejezetten jól alkalmazhatóak, megállják a helyüket a nagy márkákkal szemben is.

A Carp Spirit bojlis horgászbotok három típusból tevődnek össze.

Az új Carp Spirit Blax bojlis botokat úgy fejlesztették ki, hogy a kategória legjobbja legyen. Ez valóban egy remek ár-érték aránnyal rendelkező bojlis bot, amit a magyar pontyhorgászok imádni fognak. Első ránézésre és kézhezvételt követően kategóriákkal magasabb minőségű horgászbotnak mondanánk. Kézbe fogva érezni a könnyű súlyát, de mégis gerinces felépítését, ami távdobásra született. A blank 30 tonnás karbon kompozit anyagból készült. Minden bot készítésekor első osztályú SIC Sea Guides gyűrűsorral lett felszerelve. A gyűrűsor a Blax bojlis botok esetében két talpasak, amelyek gondoskodnak a stabilitásról.

A Carp Spirit Magnum X1 Bojlis Bot sorozat az X3 és X5 bot elemeit hordozza magában sokkal kedvezőbb áron. Megjelenésében és használati értékében egy magasabb kategóriájú pontyozó bot benyomását kelti a felhasználóban. A Magnum X1 széria 30 és 36 tonnás nagy modulusú szén blankra épül, amely keresztszövéses karbon anyagot kapott az orsótartó fölött. A bot dizájn elemei a visszafogott minimalista megjelenésre vannak hangolva. A nyélkialakítása első osztályú japán zsugorcsövezéssel kerül forgalomba. A bot markolata teljesen csúszásmentes, ezért vizes kézből sem fog kicsúszni. 

A Carp Spirit Magnum X3-as bojlis bot sorozat az X5 bot elemeit hordozza magában kedvezőbb áron. Megjelenésében és használati értékében egy magasabb kategóriájú pontyozó bot. A Magnum X3 széria 36 tonnás Nano Matrix Carbon-ból (NMC) épül, amely keresztszövéses karbon anyagot kapott az orsótartó fölött. A bot dizájn elemei a visszafogott minimalista megjelenésre vannak hangolva. A nyélkialakítása első osztályú japán zsugorcsövezéssel készülnek. A bot markolata teljesen csúszásmentes, ezért vizes kézből sem fog kicsúszni. Fuji orsótartójába minden orsótípus tökéletesen ül, mind a mély, mind a keskeny talpú modellek belerögzíthetők. Fuji gyűrűsora kiemelkedő minőségű kategóriájában.

A legtöbb Carp Spirit pontyozó bojlis bot széles méretválasztékban elérhető. Behúzós horgászathoz, csatorna pecához javasoljuk a 3,00 méteres hosszban kapható botokat. A távdobás szerelmesei bőven találnak 3,90 méteres 3,5 librás bojlis botot a Carp Spirit termékei közül. 

 
Mutass többet
Találatok száma: 9
Lista szűrése