Szűrők
Bruttó ár
6988Ft Ft649992
Akciós / Új
(3)
(1)
Gyártó
(3)
(2)
(3)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Raktáron
(6)
(5)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Gumicsónakok

Gumicsónak egy versenyen

Sokáig azt hittem, hogy a gumicsónakok nem lehetnek kényelmesek, jó minőségűek és mindenki csak az egyszerűségéért használja őket. Ez a véleményem azon a ponton változott meg, amikor a Halcatraz Csapatával eljutottam a Leveleki amúrfogó versenyre.

A csapatunk egy Fox Eos Slat Floor boatot haszznált, ebből is a 3 méteres verziót. Nagyon nagy volt az izgalom, amikor kiértünk a sorsolt helyre és mindenki ideges is volt kicsit. A gumicsónak még a dobozában volt leeresztve, hogy kis helyen is elférjen. Már mindenki ment volna a vízre, helyeket keresni így kibontottunk a Fox gumicsónakot.

A csónak és a tartozékok:

A kibontás után látszott hogy több kamrát kell felfújni pontosabban 3at. Ezek mindegyike biztonsági szelepekkel volt ellátva, hogy ne lehessen őket túl fújni. Az ülés fix volt és fa amire a második nap a horgászboltból hoztunk is egy Fox csónakpad párnát hogy kényelmesebb legyen. A padlója rétegelt lemez volt és deszkákból állt.

Ezek a tartozékok találhatóak meg a csónakban még:

  • alumínium evezőkkel
  • lábpumpa,
  • javítókészlet
  • szelep kulcs

Gumicsónak felfújás és használat:

A csónak felfújása egészen gyorsan ment a hozzá kapott pumpával, így hamar vízen is lehettünk. A csónakra egy Fox 45 lb motort tettünk. A csónakban egy aksi volt az éppen bevitt csalogató anyag és kettő ember. (Max teherbírása a használt gumicsónaknak 416 kg.) A bent lévő embereket egy kinti irányító ember segítette rádió segítségével, hogy ne szedjenek össze zsinórt. A csónak nagyon jól siklott a vízen és az elején kicsit szokatlan padlóval sem volt nagy baj kettő használat után.

Az első behúzás és fárasztás:

Csak a saját nevemben beszélhetek, de amikor kapás volt és rám került a sor, hogy a csónakból farasszam ki a halat nagyon izgultam. A mentő mellény felvétele után egyből irány a gumicsónak és mehet is az hal fárasztása. Nem volt egy nagy hal, de nekem nagy élmény volt már ez is. A csónak stabil volt, végig akár fel is állhattam volna benne, de inkább ülve fárasztottam a halat. Ezután felvettük a szemes anyagot és visszahúztuk a botot a bójához.

Remélem ez a kis személyes tapasztalatom meghozza a bojlis horgászok kedvét egy kis behúzós horgászathoz is. Minden említett terméket megtalálhattok a webshopunkban. Köszönöm, hogy végig olvastátok az élményeimet.

Gyártó/Forgalmazó:

Allroundmarin - Allroundmarin Hungaria Kft - 8360 Keszthely , Festetics utca 48.

Carp Spirit - Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Fox - Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgász csónak horgászati célra.

Anyaga: Gumi, műanyag kompozit

Tisztítása: Nedves törlőkendővel, puha sörtéjű kefével.

Tárolása: Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen.

A használata nem játék, csak megfelelő körültekintéssel használja! Viharos, szeles időben TILOS a használata!

Mindig viseljen mentőmellényt felfújható gumicsónakban!

Nem játék, gyermekektől távol tartandó!

Mutass többet
Találatok száma: 11
Lista szűrése