Korda Pontyozó Horog

Nincs olyan pontyhorgász a világon, akinek a Korda név ismeretlenül csengene. Maga a név mára összeforrott a minőséggel. Ha kiváló és extrém éles horgot szeretnénk vásárolni, akkor nem is fordulhatnánk jobb helyre, mint a Korda. Egyik személyes kedvencem a Kamakura széria.

AKorda Horog Kamakura Choddy biztos helyet vívott ki magának online horgász boltunkban. Szakállas és szakállnélküli verzióban is jelen van. Extrém hegyes, tartós hegyű horog a Korda kínálatából. Kimondottan nagytestű pontyok horgászatához lett kifejlesztve. 3év fejlesztés eredménye ez a pontyozó horog. Következő a Korda Horog Kamakura Wide Gape széria. A Korda kamakura sharpened wide gape hook élezett horgok különböző méretben kapható mikro szakállas horgok, amelyek kémiailag élesítettek. Ez a széria a Korda büszkesége és a hároméves tesztelések eredménye. A speciális élezésnek köszönhetően a hagyományos élezéssel ellentétben az anyag nem vékonyodik el, így tartóssága és ereje sokkal magasabb.
Következő a Korda Kamakura Krank széria. Szintén megtalálható szakállnélküli és szakállas verzióban is. Extrém hegyes, tartós hegyű horog a Korda kínálatából. Kimondottan nagytestű pontyok horgászatához lett kifejlesztve, amely biztos akadást biztosít.
Következő széria a Korda Spinner Hook Sections. Krank és Kurv Shank horgokkal készültek ezek a zseniális termékek. 3db található meg egy csomagban. Valószínűleg ez a legjobb Rig horog, amit valaha készítettek. Tökéletes irányban áll a horog, ha felhelyezzük a csalinkat. A használata gyerekjáték, mert mindent tartalmaz egy csomag, ami kell az összeállításához. Elérhető szakállas és szakáll nélküli kivitelben is. Ennyit a Kamakura szériáról.

Egyik személyes kedvencem a Korda Krank horog széria. Megtalálható szintén mind a két verzióban. A Korda Krank Hook egy teljesen új fejlesztésű, speciális, egyedi horog. Ez a Japánban gyártott horog mély öböllel, extra heggyel, offset formával rendelkezik. KD rig és egyéb hasonló szerelékhez ajánljuk. Matt felülete kevésbé kelti fel a halak figyelmét.
Következő a Korda Mixa horog széria. Teljes méretsora megtalálható nálunk. 10db horgot találunk meg egy csomagban. A Mixa horog az első speciális horog a felszíni horgászathoz. Ellátva egy rövid szárral ahhoz, hogy a legkülönbözőbb úszó csalikkal jól lehessen álcázni, egy nagy öböllel egy csőr formájú horog heggyel, hogy még jobban tartson a hal szájában. Ezzel a kis horoggal nagy halakat is ki lehet biztonságosan fogni. Akadós és nehéz terepre is tartogat számunkra meglepetést a Korda.
Maga a Korda Kontinental széria kifejezetten nehéz terepre készült. Erős szárú, befelé forduló heggyel rendelkező, teflon bevonatos pontyozó horog. Az igazi vadvízi halak kemény szájához igazították. És végül, de nem utolsó sorban a Korda Kurv Shank széria. Található belőle nálunk szakállas és szakállnélküli változat is. 10db horog található meg 1 tasakban. Ha a Korda horgait választjuk csalódás nem fog érni bennünket.

Gyártó/Forgalmazó: Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászhorog, horgászati célra.

A horog anyaga: acél

Tisztítása: -

A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Mutass többet
Találatok száma: 149
Lista szűrése