9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Prologic Előkötött Horog

A Prologic horgok sem maradhatnak ki online horgászboltunkból. Ár-érték arányuk vezető a piacon. Előkötött horgai mind bojlis pontyhorgászatnak felelnek meg. A bojlis horgok hegyének formavilága lényegesen eltér hagyományos társaikétól, ez lehet csillag, lándzsahegy vagy háromszög, de mindegyik fő funkciója, hogy tökéletessé tegye az önakasztást. Ezért kimagaslóan fontos a horoghegy rendszeres ellenőrzése, a legkisebb csorbulás után érdemes lecserélni, fenésük nem javasolt, ugyanis ha a speciális felületkezelésük megsérül, az valószínűleg korrózióhoz vezet. A bojlis horgok majd mindegyike - szinte kivétel nélkül - füles változatban készül, amely elősegíti a szélesebb körű felhasználást. Ha tiszta, akadó mentes vízen horgászunk, nyugodtan használhatunk kisebb méretű horgokat is, például 4, 6, 8-as méretűeket. Ebben az esetben finomabb szerelékkel horgászhatunk, ami valószínűleg több kapást fog eredményezni. Viszont ha növényzet vagy bedőlt fák között kell megbirkóznunk a megakasztott hallal, már lényegesen erősebb, vastagabb húsú horgot kell használnunk. Túl nagy méreteket ebben az esetben sem szoktam használni, általában 2, 4-es nálam a favorit.

Hamar bekerült webshopunkba a Prologic LM Előkötött Horog Stiff D-Rig. Ez egy újabb fantasztikus, nagyon sikeres nagyhalas előke. Ideális a balanszírozott csalikhoz vagy a hóember szerelékhez. A D Rig használatával a horog még gyorsabban tud befordulni, növeli az akasztás hatékonyságát és könnyűvé teszi a csali cserét.

A következő a Prologic Előkötött Horog Classic Rig. 2db található meg egy tasakban. 8-es méretben forgalmazzuk. 15cm-es előkén van és 15lb-ás vastagsággal. Szakállnélküli horoggal, klasszikus bojli riget a legújabb modern anyagok felhasználásával tették korszerűvé. Gyorskapcsos forgóval, gubanc gátló hüvellyel, zsugorcsőből készült horogbefordítóval és blow back hüvellyel rendelkezik. A Prologic horgai tökéletesen megfelelnek szinte bármilyen terepre. Könnyedén horgászhatunk vele mély és változatos aljzatú bányatavon. Meghorgászhatjuk a legakadósabb kedvenc vadvízi helyeinket mindenféle probléma nélkül. Előkötött horgai úgy lettek kialakítva, hogy a halvesztés esélyét a legminimálisabbra csökkentsék. Egy szó, mint száz, aki a Prologic horgait választja nem nagyon fog már mást használni.

Mutass többet
Találatok száma: 3