Carp Academy előkötött horgok

A modern és felgyorsult világban horgászok rendelkezésére is egyre több előre elkészített horgászcikk akad a piacon. Az egyszerű végszerelékeken keresztül a komolyabb távdobó felszerelésig szinte mindent megtalálunk. Maga a Nevis sem aprózta el a dolgot, hiszen előkötött horgok tömkelegével halmozott el minket. Mindenki megtalálja a számára ideális horgot. Akár feeder method horgászatról legyen szó vagy akár komolyabb bánya tavi pontyozásról. Számomra a bojlis horgászat igen kedves, hiszen gyakran látogatok el hosszabb túrákra. Elengedhetetlen egy minőségi és pontosan összeállított végszerelék. Gyakran esik a választásom a Carp Academy horgaira. Ár-érték arányban szinte biztosan állíthatom, hogy verhetetlenek. Minőségi előkezsinóron van kötve szép íves vastaghúsú éles horog, ami elengedhetetlen a bojlis horgászatnál.

Egyik kedvencem az Előkötött Horog Carp Academy Snowmen Rig. Ebből a szériából is a 2-es méret a kedvencem. Online horgászboltunkban teljes mérettartományban megtalálható. Maga a horog teflonos bevonatot kapott és 21cm-es előkén van tálalva. 2db előkötött horog található meg egy csomagban. Maga az előkezsinór vastagsága nem kevesebb, mint 25lb, ami miatt tökéletesen alkalmas nagyhalas horgászathoz.

Következő az Előkötött Horog Carp Academy Super Rig. Szintén teflonos horoggal ellátott szerelék. Teljes méretsor megtalálható belőle. Vastagsága az előkének 25lb. Szintén 2db előkötött horgot tartalmaz egy csomag viszont az előke hossza itt már 26cm.
Következő az Előkötött Horog Carp Academy Special Rig. Szintén 2db horgot tartalmaz a tasak, amelyben a horogelőkék hossza 26cm. Maga a horog egy teflonos bevonatot kapott. Teljes méretsor megtalálható webshopunkban.
Következő az Előkötött Horog Carp Academy Linealigner Rig. Egyik főbb jellemzője társaival szemben, hogy egy horogbefordítót tartalmaz minden egyes horog öblén. Ennek köszönhetően a legjobb helyre fordítja a horgunkat és szinte minimálisra csökkenti a halvesztés esélyét. 25cm-es a horogelőke zsinór hossza, és szintén 25lb vastagsággal rendelkezik.
Végül, de nem utolsó sorban az Előkötött Horog Carp Academy Blowout Rig. Páratlan ár-érték aránnyal rendelkezik. 24cm-es hossz jellemzi a horogelőkét. Az előkezsinór vastagsága 25lb.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászhorog készre kötött előkével horgászati célra.

A horog anyaga: acél + nylon vagy fonott zsinór

Tisztítása: -

A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Mutass többet
Találatok száma: 35
Lista szűrése