Gamakatsu Előkötött Horgok

Szerintem a Gamakatsu márkát már nem kell bemutatnom senkinek. Biztos találkoztál már vele az interneten, horgászbolt polcain, vagy esetleg egy Döme filmben. A Gamakatsu horgok 1955-ben jelentek meg először Japánban. Akkoriban kézzel készült minden egyes horog. Azért lettek sikeresek ezek a horgok, mert a minőség szem előtt tartásával készültek. Mai napig Japánban készülnek a termékeik és kerülnek a Halcatraz kínálatába. Érdekesség, hogy az előkötött horgok szintén japánban kerülnek le a gyártósorról. A kötést azonban már egy másik távolkeleti gyárban készítik hozzá. Ezeket a horgokat feeder horgász és bojlis horgász egyaránt használja. Nagyon széles a Gamakatsu termékpalettája, szinte minden horgász módszerhez kínál megoldást. A Gamakatsu napjainkban már nem csak horgokat készít. Minden horgászattal kapcsolatos termék megtalálható a márka palettáján. Legyen szó horgászbotokról vagy horgász ruházatról.

Szeretném megemlíteni a keszeg horgászat egyik ikonikus Gamakatsu horgát. A 1310-es Gamakatsu horog formája született dévéres horog. Vékony húsú, könnyen akad az éles hegye miatt. Előkötött mivolta miatt könnyű előke cserét tesz lehetővé. A csomagokban egységesen 10 db előkötött horog foglal helyet 45 cm-es hosszban.

A fenekező pontyhorgászok sem maradnak Gamakatsu horog nélkül. Nekik – Nektek a 3310-es Gamakatsu előkötött horgokat ajánljuk. Nagy öblű horog, amire nyugodtan tehető élő csali vagy kukorica is. Több színben elérhető a kínálatban, arany és fekete. Az előkötött horgok 10 db-ot tartalmaznak csomagonként.

A pontyozó bojlis horgászoknak sem kell megijedni. A Gamakatsu horgokat már évek-óta használják nagy megelégedettséggel. Nem hiába, hiszen nagyon széles a skála pontyozó horgok terén. Szakállas, szakállnélküli verzió közül is lehet válogatni. Előkötött verzióban a Gamakatsu RX horgok érhetőek el. 18 cm hosszú fonott zsinóron kerülnek forgalomba. Hajszálelőkés kivitel, ezért bojlikhoz, magvakhoz és pelletekhez kiváló választás. Remek ár-érték aránya teszi a piac egyik legjobb termékévé.

Bízunk benne, hogy a Halcatraz online horgászbolt kínálatában találsz számodra megfelelő Gamakatsu előkötött horgot az adott horgász módszernek megfelelően.

Mutass többet
Találatok száma: 70
Lista szűrése