9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Guru Előkötött Feeder Horog

A feeder és method horgászat népszerűsége nem csökken hazánkban, de szerintem az európai országokban sem. Nem véletlen, hogy az egyik legjobb minőségű termékeket fejlesztő és gyártó angol cég is folyamatosan árasztja el újdonságaival a piacot. Ez a cég a Guru, és a feeder programja mindent tartalmaz, amire egy horgásznak szüksége lehet. Ezek közül is kiemelkedik az előkötött horog kínálata. Minden előkén a Guru leghíresebb szakáll nélküli teflonos horga van a QM1. Az előkötött horgok két hosszban kerülnek forgalomban. A method horgászat szerelmesei a 10 cm-es method előkéket a feederhorgászat szerelmesei pedig a 30 centiméteres változatot találják meg a kínálatunkban. A 30 cm-es előkék azon szivacs tárcsákra vannak tekerve, melyek a Guru előketartójával természetesen teljesen kompatibilisek.

De miért találja meg mindenki a kedvenc kész előkéjét?

Mert minden előkötött horog, legyen az feeder vagy method megtalálható különböző csalizási  módszerekhez is. Ha valaki a csalitüskés előkéket használja, válassza bizalommal a bayonet-tel szerelt típusokat. Szinte minden lágy vagy közepesen lágy csali könnyedén rögzíthető ezen a csavart tüskén.

Ha van olyan horgász, aki a csalit szilikon gyűrű segítségével szereti felkínálni a halaknak, akkor ők a Guru választékából a bait band-dal szerelt előkötött horgokat válasszák.

Angol szász területeken nagyon elterjedt csali rögzítési mód, a hajszálelőkére fixen kötött Guru speed stop segítségével történik. Hazánkban is egyre többen használják ezt az ötletes megoldást. Így természetesen nem hiányozhat a Guru választékából ez az előke sem. Választékunkban természetesen az ezzel kompatibilis fűzőtű is megtalálható.

Ha van olyan horgász, aki csak az egyszerűen, csalizó szálra húzza fel a csalit, a Guru nekik is kínál megoldást. Ők keressék a Guru redy rig-et, melyet természetesen mind a 2 hosszban forgalmazunk. Nem minden horgász bízik az előkötött horgok minőségében. A Guru a legjobb horgát a saját előkezsinórjával szereli, elkészítve az egyik legjobb minőségű előkötött szerelékét. Nagy bizalommal ajánljuk a vásárlóinknak ezeket az előkéket, hisz mi magunk is szívesen használjuk.

Mutass többet
Találatok száma: 46