Korda előkötött horog


Akik most ismerkednek a horgászattal, főleg a bojlis horgászmódszer első lépéseinek megtételekor, azon belül is különösen a végszerelékek elkészítésénél, komoly gondban lehetnek. A hajszálelőkés csali-felkínálásra rengeteg variáció létezik, szinte hihetetlen, hogy hányféleképpen lehet a pontyoknak, amuroknak szánt csalit elhelyezni. Ezek elkészítése bizony nem egyszerű. Egyre több cég kínál kész végszerelékeket is. A tökéletes kötések a biztos akadást és halfogást segítik elő, illetve megfelelő mintát nyújtanak a saját szerelékek későbbi összeállításához.

A modern pontyhorgászat világában igen kevés horgász akad, aki ne ismerné a Korda termékeit. A cég innovatív, egyedi kiegészítői remek minőséget képviselnek. Ennek köszönhetően világhírű céggé nőtte ki magát. Nemcsak a minőségük tökéletes, de rendkívül praktikusak és jól átgondolt ötletek alapján készülnek. Az ötletek általában egymásra is épülnek és tökéletesítik egymást. Webáruházunkban is bérelt helye van a termékeinek már a kezdetektől fogva.

A Korda Krank Rig nagyon egyszerű, hatékony, csomó nélküli kötéssel készült kész előke. Az agresszív horog szükségtelenné teszi a további előkerészeket. Ez az előke nem fogja cserben hagyni! Bevonatos Korda Kamo előkezsinórból, Korda Krank horogból, 8-as méretű forgóból készül.
Tom Dave tippje: Úgy hozhatja ki belőle a legtöbbet ebből az előkéből, hogy a hajszálelőkét, csalit úgy állítja össze, hogy a csali alig érintse a horog hátoldalát. Kiválóan alkalmas wafter vagy hóember horogcsalikhoz.

A Multi Rig egy extrém sokoldalú előke, amelyik megengedi a horgásznak pillanatok alatt kicserélni a horogot. Ezt az előkét általában Pop-Up-al használják, de úgyanúgy alkalmas süllyedő horogcsali használatához! A mi verziónk a Kamo előke anyagból és Krank Choddy horogból áll. 

A Korda IQ D-rig egy érdekes kötés, de nagyon bevált ez a csaliprezentáció. A KORDA teszthorgásza, és D-rig rig kitalálója Danny Fairbrass sokat kísérletezett, mire végleges formát öltött az előke. Otthon igen nehéz elkészíteni, ezekben a kézzel kötött kész szerelékekben nyugodtan megbízhatsz! Az előke elsősorban bojlihoz készült. Danny  egy szem wafters (kikönnyített) jellegű golyóval használja legtöbbet. Ez a fajta kötés nagyon jól akad, az előke anyaga pedig merev annyira, hogy ne kelljen félni a gubancolódástól! Rendelhető 4-es, 6-os, 8-as horoggal. Az előke hossz 20cm, 10lb-s szakítószilárdsággal. A csomag az előkötött előkén kívül tartalmaz 12 db stoppert (3-3-3-3 darabot különböző méretben).

Korda Dark Matter előkötött horog sok Korda horgász kedvenc előkéje, kötve a szuper nehéz Dark Matter Braidből és Wide Gape hor oggal. Egy darab szilikoncső biztosítja, hogy a hajszál optimálisan álljon a horgon és egy darab zsugorcső feljavítja az akadást.

Amennyire egyszerű és mára már teljesen természetes kiegészítő egy horgász számára az előkötött horog, olyan nagy ugrást jelentett, amikor megjelent a horgászboltok polcain. Bojlis horgászok számára olyan Korda előkötött horgokat találhatunk, amelyek az adott gyártó kínálatában egyébként is szereplő termékekből kerültek összeállításra. A szerelék parton történő gyors, kényelmes cseréjét sokan addig is igyekeztek az otthon, előre megkötött horgokkal elősegíteni, így viszont a horgászatra való felkészülés nagy része már nem a szerelékek kötögetésével kell, hogy teljen.

Nagy előny, hogy készre kötve kapjuk és nem kell hozzá mindent külön megvásárolnunk, így pénzt és szabadidőt is spórolunk.

Mutass többet
Találatok száma: 35
Lista szűrése