Spro Gumihal

Pergettél már korábban gumihalakkal? Bizonyára igen a válasz a kérdésre. A gumihalak között könnyű eltévedni, hiszen rengeteg gyártó produktuma közül lehet választani az interneten. A Spro gyártmányú gumihalak között nem lesz nehéz kiigazodnod. Nincs a kínálatunkban túl sok típus, de amelyeket forgalmazzuk az egyedi a piacon. Fölöslegesnek éreztük a kínálatunkba betenni azon Spro gumihalakat, amiket megkaphatsz hasonló formában más neves márka termékeként. Az általunk forgalmazott Spro gumihalak, plasztik csalik mind egyedi termékek.

Sokatok számára meglepő megjelenése lehet a Spro the Boss fantázia névvel ellátott gumihalnak. Nekünk is az volt! A gumihal farokkialakítás ellentétes a jól megszokott kiviteltől. Egy átlagos gumihal farka a meder felé mutat. A Spro Boss gumihalak farka a víztükör felé néz. Egészen más rezgéseket kelt ezzel a farokkal a vízben. A felhasználók különösen pozitív visszajelzéssel vélekednek róla. Igazi csuka mágnes! A hazai állóvizek egyik jól működő plasztik csalija. Különböző színváltozatban megtalálható a kínálatunkban valós raktárkészletről.

Aki horgászott már valaha csukára, tudja milyen változatos csalikkal lehet megfogni ezt az agresszív halfajt. A Spro gumibéka 2005-ben elnyerte a legjobb új termék díját a maga kategóriájában. Ideális plasztik csali vízfelszíni horgászathoz, ahol a hínár és sás az úr. A nyílt vízen is megállja a helyét gyorsabb tempóval történő bevontatás esetén. Bedobáskor tökéletesen a hasára esik, ezért azonnal lehet csobbanás után bevontatni. Természetesen a Spro gumibékát borotvaéles és exkluzív Gamakatsu horgokkal gyártják. Elsősorban a nyári hónapokban érdemes alkalmazni ezt a fajta műcsalit. Ingoványos terepen, ahol valóban élnek békák eredményes lesz a Spro gumibéka. A gumibéka alkalmazási területe közé tartoznak a főcsatornák, csatornák, ahol sok béka él. Egy-egy jól irányzott nád elé történő dobással szinte garantált a siker. Különböző állatfajokat találhatsz a webshopban csukázáshoz.

  • Patkány
  • Kacsa
  • Béka
  • Angolna

A Halcatraz online horgászbolt kínálatában további fogós gumihalakat találhatsz. Érdemes keresgélni a weblapon további Spro Freestyle pergető horgászfelszerelések után. A twiszterfejek között is számos Spro terméket fedezhetsz fel, amit a Spro gumihalakkal kombinálhatsz.

Mutass többet
Találatok száma: 20
Lista szűrése