Szűrők
Bruttó ár
83Ft Ft1192
Akciós / Új
(1)
Csali hossz (cm)
5 14
Gyártó
(161)
Legnépszerűbb termékeink
(160)
Raktáron
(86)
(75)
Áttétel
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis gumihalak

A Nevis, mint hazai márka mindenki számára ismerősen csenghet. A legapróbb feederes aprócikktől a hihetetlen székekig minden megtalálunk a palettáján.  Hazánkban a legjobb ár-érték arányú termékeket forgalmazza. Könnyedén megfizethetőek a termékei és ezek mellé remek minőséget kapunk. Mindenki kedvére tud válogatni a palettán. A legprofibb horgász és a legnagyobb kezdő is megtalálja a számára ideális cikket könnyedén.

Egy pár éve elkezdte a gumihalak gyártását és forgalmazását is. Műcsalijai könnyedén elérhetőek bárki számára és az ár-érték arány itt a legkifizetődőbb. Leggyakrabban 5db gumihalat találunk meg az adott tasakban. Palettáján az apró műcsaliktól a nagyobb csukás darabokig minden megtalálható.

Az egyik személyed kedvencem a Gumihal Nevis Impulse Shad , amely az összes méretben és színben megtalálható online horgászboltunkban, ami forgalomban van. A Nevis ragadozóhalas programja minden évben számos meglepetéssel hívja fel magára a figyelmet. Az újdonságok kifejezetten a magyar piac igényeinek a figyelembevételével kerülnek forgalomba. Ez így van az új Impulse Shad plasztik csaliknál is, úgy gondoljuk, minden pergető horgász dobozában benne kell lennie.

Az Impulse Shad csalik egyedisége az anyagban, azaz annak tulajdonságában rejlik. Egy új anyagból készült, mely sokkal erősebb a hagyományos plasztiknál, a szakítószilárdsága többszöröse lett. Nem elhanyagolható szempont a csali súlya sem, sokkal könnyebb a fajsúlya, így jobban felkelti a ragadozóhalak figyelmét. Kifejezetten süllő és sügér horgászatára ajánljuk.

Következő a Gumihal Nevis Longer széria, amely szintén teljes egészében jelen van nálunk. A bordás testkialakításnak köszönhetően nem csak a farok ad le rezgéseket, hanem a test is. Off-set horoggal szerelve a vízinövényes helyen is eredményesen használható. A lágy gumikeveréknek köszönhetően egyedi mozgása van, amellyel a tesztelések során rengeteg süllőt és sügeret adott. Csalogató anyagot tartalmaz.

Végül, de nem utolsó sorban a Gumihal Nevis Swinger széria. A Longer széria nagy testvére. A nagyobb méretű lapátfarok intenzívebb mozgást végez, ezért még jobban magára vonja a ragadozók figyelmét. A gumikeverékbe itt is csalogató anyagot adagoltak a jobb hatás érdekében. Rendkívül intenzív farok mozgás még lassú vontatásnál is megfigyelhető.

Mutass többet
Találatok száma: 161
Lista szűrése