Lurefans gumihal

A Lurefans többnyire fémből készült csalikat tervez a piacra és többen emiatt is ismerhetitek. Én szeretnék most ettől a cégtől bemutatni egy csalit ami sokak számára nem olyan ismert. A Lurefans mini force craw egy rák utánzat. Ezeket a fajta csalikat kisebb folyókon vagy csatornákon érdemes kipróbálni. A pergető horgászat minden verziójára használhatóak ezek a típusú csalik. Ha sima jig fejet teszünk fel akár offset horgot vagy dropshot szerelékre rakjuk fel a Lurefans plasztik csalit mindenhol egyaránt jól teljesít. Ez annak köszönhető hogy a Lurfans csapata a megalkotásnál hosszú csápokat és lábakat adott ennek az utánzatnak. Apró finom mozdulatok esetén is sok vibrációt kelt a vízben és vizuálisan is kitűnnek a végtagok. A rák ollói tömzsire és nagyobbakra lettek készítve, így ezek keltik a nagyobb rezgéseket mozgás közben. Több színben is elérhető online horgászboltunkban.

  • Lurefans mini force craw 4- es színkód. Egy sötétebb testtel ellátott utánzat ezüst csillámokkal ellátva az észrevehetőség kedvéért.
  • Lurefans mini force craw 5- ös színkód. Zöldre festették a testét és a végtagjait átlátszónak hagyták meg. Szintén csillámokkal van telítve a gumi.
  • Lurefans mini force craw 6- os színkód. Egy szolidabb kombináció sötét test és sárga csápok jellemzik ezt a típust.

A rák utánzatok bármelyik halfajra használhatóak, így megkönnyítve kicsit a dolgunkat. Ezt a fajta utánzatot csak ajánlani tudom mindenkinek, mivel Európa szerte elterjedt és sikeres a horgászok köreiben. Remélem nálunk is akkora sikert aratnak majd a Lurfans rák utánzatai, mint külföldön.

Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése