Szűrők
Bruttó ár
3989Ft Ft8191
Gyártó
(79)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Raktáron
(70)
(9)
Wobbler hossz
4cm cm10
Wobbler súly
4gr gr19
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Shimano wobbler

A wobbler egy mesterséges csali, amely a vízben való mozgása révén csalogatja a ragadozó halakat. A Shimano wobblerek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és különböző típusokban érhetők el a különböző horgászati körülményekhez.

A Shimano wobblerek típusai között megtalálhatók a következők:

Crankbaits (mélymerülő wobblerek): Ezek a wobblerek mélyebben merülnek, így ideálisak a mélyebb vizekben való horgászathoz. A Crankbaits kiválóak a nagyobb ragadozóhalak, például a sügér vagy a csuka horgászatához.

Shallow Diving Wobblers (sekélymerülő wobblerek): Ezek a wobblerek sekélyebb vizekben való horgászathoz alkalmasak, és ideálisak a sekélyes vízparti növényzetes területeken történő horgászathoz.

Lipless Wobblers (ajak nélküli wobblerek): Ezek a wobblerek nem rendelkeznek hagyományos ajakkal, és egyenletes merülési mintázatot mutatnak a vízben. Ezek a wobblerek különféle mélységeken használhatók, és a ragadozóhalak figyelmét könnyen felkeltik.

Surface Wobblers (felületi wobblerek): Ezek a wobblerek a víz felszínén úsznak, így ideálisak a felszíni horgászathoz. A felületi wobblerek kiválóak a ragadozóhalak, például a sügér vagy a tarpon megragadásához.

A Shimano wobblerek kiválóan alkalmazkodnak a különböző pergető horgászati helyzetekhez és célpontokhoz. A különböző típusok különböző mélységeken és mozgási mintázatokkal mozognak a vízben, így lehetőséget biztosítanak a horgászoknak arra, hogy különböző körülmények között is sikeresek legyenek.

Amikor pergető horgászatnál Shimano wobblert választasz, fontos figyelembe venni a halak fajtáját, az adott víz körülményeit és a horgászati technikát. A megfelelő wobbler kiválasztása és használata kulcsfontosságú a sikeres pergető horgászathoz. Az egyes típusoknak és méretű wobblereknek különböző úszási mélységeik vannak, ezért érdemes kipróbálni többféle wobblert is, hogy megtaláld a legjobbat az adott horgászhelyzetben.

Shimano wobblerek népszerűek a pergető horgászatban számos előnyük miatt:

Minőség és Tartósság: Shimano híres a minőségi horgászfelszereléseiről, és wobblereik sem képeznek kivételt. Jól kialakítottak és strapabíróak, ami hosszú élettartamot biztosít.

Realisztikus Mozgás: Shimano wobblerek kiválóan imitálják a valódi halak mozgását a vízben. Realisztikus mozgásuk vonzza a ragadozó halakat, mint például a sügér vagy a csuka.

Különböző Mélységek és Mozgási Minták: A Shimano wobblerek különböző mélységekben úsznak, és különböző mozgási mintákat mutatnak a vízben. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy kiválasszák a megfelelő wobblert az adott vízréteg és halak típusa szerint.

Változatos Méretek és Színek: A Shimano kínálatában megtalálhatók különböző méretű és színű wobblerek, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy válasszanak a különböző halak preferenciáihoz és a víz színéhez igazodó csalik közül.

Könnyű Használat: Shimano wobblerek könnyen kezelhetők és alkalmazhatók, így akár kezdő horgászok is sikeresen alkalmazhatják őket pergető horgászat során.

Széles Kínálat: A Shimano wobblerek széles választékban elérhetők, így a horgászoknak lehetőségük van kiválasztani az adott horgászhelyzethez leginkább megfelelő típust és méretet.

Innováció és Fejlesztés: Shimano folyamatosan fejleszti és innoválja termékeit, így a legújabb technológiák és tervezési elemek kerülnek be a wobblerekbe is, ami javítja a csalik hatékonyságát.

Ezen előnyök kombinációja teszi a Shimano wobblereket vonzóvá a pergető horgászok számára, akik a minőség, a hatékonyság és a sikeres horgászat élményét keresik.

SHIMANO WOBBLEREK

Gyártó/Forgalmazó:  Shimano Polska SP. Z O.O, Lengyelország, 62023 Gądki, J. Gutenberga 9
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Ragadozóhalak horgászatára, zsákmányimitáció.
A gumihalak anyaga: balzafa és/vagy műanyag test, szinezőanyag, festék
Gyárilag, a csomagoláson megadott paraméterek:
Hossz
Súly
Színkód
Merülési típus/mélység
Tisztítása: -
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!
Mutass többet
Találatok száma: 79
Lista szűrése